České trvanlivé jídlo bez konzervantů s unikátním patentem, "Adventure Menu"

21.01.2018 13:46

Ing.Zdeněk Rozehnal

Dva zakladatelé projektu Adventure Menu, projektu jídel bez chemické konzervace s dlouhou trvanlivostí před několika lety vymysleli způsob, jak zpracovat hlavní jídlo i s přílohou, což v té době neexistovalo. Značku AdventureMenu a vše s tím související založili dva vysokoškoláci v roce 2010. Oba outdooroví nadšenci spatřovali díru na trhu v kvalitním, plnohodnotném a chutném jídle, které si člověk může ohřát kdekoli a kdykoli. Prvních šest jídel se zrodilo v květnu 2011.

Vznikla tak první plnohodnotná jídla Adventure Menu s dlouhou trvanlivostí zcela bez konzervantů.

Adventure Menu to je zvláštní způsob sterilace, kdy je čerstvé a ručně vařené jídlo z těch nejlepších surovin zavařeno do speciálního obalu. Jedná se o unikátní kombinaci tlaku, páry a materiálů, které umožňuje jídlo zbavit veškerých choroboplodných zárodků a uzavřít ho v ochranné atmosféře v takzvaném tekutém stavu. Při tom není nutné používat vůbec žádnou chemii.

 

Sterilované jídlo si uchovává svou přirozenou chuť, vůni a vzhled společně s nutričními hodnotami a extrémní trvanlivostí

 

Oproti některým konzervám se nejedná o polotovar, ale o hotové, podomácku připravené jídlo. Konzervanty zpravidla naruší chuť jídla, sníží jeho výživovou hodnotu a většinou způsobují zažívací potíže. U Adventure Menu tato negativa vůbec nehrozí. Stačí ho jen ohřát a můžete se plnohodnotně najíst.

Můžete ho mít doma v komoře, na chatě nebo nosit na zádech v batohu bez problémů tři roky a pořád zůstane čerstvé, výživné a chutné.

Součástí jídel Adventure Menu je i unikátní samoohřevný systém. Do speciálního vaku, takzvaného Zipper-bagu, stačí vložit zabalené jídlo Adventure Menu a samoohřevnou kapsli Adventure Menu a to zalít vodou. Exotermická reakce způsobí, že se jídlo během 12 minut ohřeje jako v troubě. Jídlo lze pochopitelně ohřát i standardními způsoby, ale i také na rozehřátém motoru auta. Kapsle je po ohřevu zcela rozložitelná, z chemického hlediska se z nehašeného vápna stane vápno hašené, a proto ji lze bez obav vyhodit i v přírodě.

V současné době systém Adventure Menu nabízí patnáct druhů plnohodnotných jídel. Od vepřového se zelím, přes jelení ragú s knedlíkem až po steak z lososa s čočkou. V nabídce je také jídlo pro vegetariány a pro vegany, dvě vysoko kalorická sladká jídla jako snídaně a sušené maso Jerky pro vydatnou proteinovou svačinu.

Ročně přibývají zpravidla dvě nová jídla. Dnes je Adventure Menu kromě českého trhu distribuováno také například do Německa, Francie, Slovenska, Slovinska, Skandinávie ...


Jídlo také pro mimořádné situace

Tohle jídlo je vhodné nejenom na cesty a turistiku, ale využití najde také v kempech, na chatách, v domácích kuchyních, nebo v kancelářích, kde není čas nebo prostor na plnohodnotné vaření a stravování. Určitě je ideální i při výletech do ciziny.

Dříve měl stát zásoby jídla pro občany na 14 dnů. Dnes stejný stát doporučuje si udělat zásoby sami. Co nám reálně hrozí? Globální výpadek elektrické energie, tzv. blackout, přírodní kalamita...

Toto jídlo můžete vozit v autě pro případ, že zůstanete uvězněni v koloně, nebo se z jiných neočekávaných důvodů nedostanete včas z bodu A do bodu B.
Určitě je vhodné mít zásoby jídla alespoň na týden. Jídlo Adventure Menu je přímo ideální z důvodu vysoké trvanlivosti a kvality. Navíc nemusí být uskladněno v lednici, v mrazáku se nedoporučuje skladovat.


Adventure Menu:

  • není konzervováno v klasickém slova smyslu, ale je sterilováno pomocí celosvětově uznaného patentu zcela bez konzervantů, emulgátorů a dalších chemických látek
  • ručně zpracovávané jídlo je vařeno z nejlepších českých surovin, které jsou vyráběny na zakázku, zcela přírodně. Neobsahuje žádné polotovary, ale jedná se o hotové plnohodnotné domácí jídlo a díky absenci chemických přísad si zachovává svou přirozenou chuť i vůni
  • díky ekologickému systému samoohřevu můžete jídlo ohřát a plnohodnotně se najíst prakticky kdekoli I bez konzervačních látek vydrží jídlo čerstvé tři roky. Tato záruční doba bude ale do budoucna pravděpodobně zvýšena, je vyzkoušené, že jídlo vydrží čerstvé až osm let.
  • sušené maso Jerky je pak skvělým výživovým doplňkem, zdrojem energie a bílkovin, které můžete nosit v kapse a žvýkat místo žvýkačky opravdu kdekoli.
  • doporučuje se jej skladovat v suchém a temném prostředí s teplotou 1-30°C. Po otevření případně jídlo skladovat v chladničce a spotřebovat do 48 hodin.
  • ceny: snídaně (Žemlovka a Rýžový nákyp) stojí 119,-Kč; ceny hlavních jídel se pohybují od 167,-Kč do 184,-Kč. Nejdražší je novinka – Steak z lososa s čočkovým ragú – za 219,-Kč. U sušeného masa Jerky záleží na gramáži: hovězí i krůtí stojí 25g –  79,-Kč, 50g – 139,-Kč, 100g – 269,-Kč. Na 100 gramů sušeného masa použito 320 gramů syrového masa.
  • samoohřev funguje na principu exotermické chemické reakce. Vyjmete z obalu ohřevnou kapsli Adventure Menu (20g nebo 50g – podle počtu ohřívaných jídel) a vložíte ji do Zipper-bagu. Následně vložte do Zipper-bagu uzavřené (neotevřené) jídlo Adventure Menu (uložte jej na kapsli). Odměřte 60ml (pro 20g kapsli) nebo 150ml (pro 50g kapsli) vody pomocí prázdného sáčku od ohřevné kapsle. Odměřenou vodu vlijte do Zipper-bagu a ten uzavřete zipem. Voda začne během okamžiku vřít (pozor! Z otvorů uniká horká pára!) a za dvanáct minut je jídlo ohřáté a připravené k okamžité konzumaci. V krizových situacích, kdy jde o přežití, můžete použít k ohřevu jakoukoli tekutinu, včetně moči.
  • zipper-bag je speciální sáček, ve kterém ohřejete jídlo pomocí samoohřevných kapslí Adventure Menu. Tento sáček slouží jako tzv. trouba, ve které se jídlo ohřívá. Je vyroben z extra silného plastu, aby odolal jak vysokým teplotám, tak náročným podmínkám zacházení v přírodě. Sáček je opatřen otvory, sloužícími k odvodu přebytečné páry po aktivaci samoohřevu. Zipper-bag je možné používat opakovaně na 20 - 30 ohřevů, dle zacházení.
  • ohřevná kapsle je chemická směs, jehož hlavní složkou je nehašené vápno a směs solí, a která při kontaktu s vodou spouští exotermickou reakci a produkuje teplo, které následně ohřívá jídlo. Vyrábí se v menší (20g) a větší (50g) verzi podle objemu ohřívaného jídla. Kapsle je ekologicky rozložitelná, můžete ji po použití bez obav zahodit v přírodě.
  • hlavní jídla: Hovězí guláš s bramborem; Kuře Koroma s rýží; Jelení ragú s bramborovými špalíčky; Pikantní kotlík s bulgurem, Vepřové žebírko s bramborem; Vepřové s knedlíkem a zelím; Kuře na divoko s rýží; Kuře po zahradnicku s fazolemi; Steak z lososa s čočkovým ragú; 100% krůtí maso na cibulce; 100% vepřové maso na kmíně; vegetariánské Zeleninové rizoto po provensálsku; veganské Tandoori quina; snídaně: Rýžový nákyp se švestkami; Žemlovka s jablky a skořicí; Sušené maso Jerky - hovězí, Sušené maso Jerky – krůtí.
     
Zpět

Jídla ADVENTURE MENU můžete zakoupit i v Alze.cz

(ukázka z jejich stránek)

 


Alza.cz

 

Neničte kvalitní jídlo mikrovlnami

Mike Adams, novinář a editor Natural News o mikrovlnách říká:


„Nárůst široce rozšířeného nedostatku živin v západním světě koreluje téměř dokonale se zavedením mikrovlnné trouby. Není to žádná náhoda.

 

Mikrovlnky ohřívají potraviny prostřednictvím procesu vytváření molekulárního tření, ale toto molekulární tření rychle ničí jemné molekuly vitaminů a fytoživin (rostlinných léčiv) přirozeně se vyskytujících v potravinách

 

Jedna studie ukázala, že mikrovlnami ozářená zelenina měla zničených až 97% nutričního obsahu (vitaminy a další rostlinné živiny, které brání vzniku nemocí, posilují imunitní funkce a zlepšují zdraví).“ „Jinými slovy, pojídání syrové brokolice poskytuje přírodní protirakovinnou medicínu, která je extrémně účinná v zastavování růstu rakovinových nádorů. Ale mikrovlnné ozáření brokolice protirakovinné živiny ničí a činí potravu „mrtvou“ a nutričně prázdnou. Existují dokonce určité důkazy, že ozařování ničí přirozenou harmonii molekul vody, což vytváří energetický vzorec chaosu ve vodě nacházející se ve všech potravinách. V podstatě běžný výraz „ozařování“ je velmi příhodný: používání mikrovlnky je jako házet na své jídlo atomovku a pak jíst spad. (Nicméně z pojídání mikrovlnami ozářeného jídla radiaci neobdržíte. Ale nedostanete ani příliš živin).“

Mikrovlná trouba a nástup obezity

Vynález mikrovlnné trouby a její masové přijetí populací se překrývá s nástupem obezity v rozvinutých zemích světa. Nejen, že mikrovlnka učinila pohodlnějším jíst více obezitu podporujících jídel, ale také ničila většinu nutričního obsahu těchto jídel, takže někteří spotřebitelé byli v trvalém stavu podvýživy a přejídání se. Jinými slovy, lidé jí příliš mnoho kalorií, ale ne dostatek skutečných živin. Na této skutečnosti se podílí i mikrovlnné trouby. Výsledkem je samozřejmě to, co vidíme dnes: epidemická výskyt cukrovky, rakoviny, srdečních nemocí, deprese, selhávání ledvin, nemoci jater, ....

Tyto nemoci jsou všechny způsobeny kombinací podvýživy a expozice toxickým chemikáliím (plus dalším faktorům, jako emocionální trauma, nedostatek pohybu atd.). Mikrovlny činí podvýživu prakticky automatickou, a nechat se vystavit toxickým chemikáliím je snadné, zkrátka stačí jíst zpracované potraviny (které jsou univerzálně vyráběny s přídavkem toxických chemikálií, které jsou vydávány za konzervanty, barviva, posilovače chuti atd.).

Ozařování mikrovlnami je technicky forma ozařování potravin. Zajímavé je, že lidé kteří říkají, že by nikdy nejedli „ozařované“ potraviny, se nijak nezdráhají a své jídlo strkají do mikrovlnky. Je to totéž (jež jiná vlnová délka záření). V podstatě mikrovlny byly původně zařazovány do „radarové části“ spektra. Dnes to zní podivně, že? Ale když se s mikrovlnami přišlo v 70. letech poprvé, byly hrdě propagovány jako radarové spektrum. Ozařujete své jídlo vysoce intenzivním radarem a to se zahřívá. To bylo považováno v 70. letech za zázrak kosmického věku. Pravděpodobně nejlepším způsobem ohřívání potravin je používat remosku a udržovat teplo co nejníže.

Mikrovlná trouba nutriční prvky totálně zničí

Mikrovlnka nefunguje, jak tvrdí reklama, jen tak mimochodem. Činí vaše jídlo horkým. Ale mechanismus, kterým je teplo vytvářeno, způsobuje vnitřní poškození jemných molekulárních struktur vitaminů a fytoživin. Minerály jsou nicméně celkem nezasaženy, takže stále dostáváte v ozářené potravě nějaký hořčík, vápník a zinek, stejně jako v neozářené potravě, ale veledůležité vitaminy B, anthokyaniny, flavonoidy a další nutriční prvky jsou mikrovlnami snadno zničeny.

Lidé, kteří používají mikrovlnku pravidelně, většinou kráčí po cestě degeneračních nemocí a celoživotního boje s obezitou. Čím více mikrovlnku používáte, tím horším se váš výživový stav stává, a tím pravděpodobněji budete diagnostikováni s různými nemocemi a dostanete léky, které vytvoří další zdravotní problémy.

Udělejte si laskavost: vyhoďte mikrovlnku, nebo i věnujte nějaké charitě, je mnohem snazší vyhnout se používání mikrovlnky, když ji kolem sebe nemáte. Když potřebujete něco ohřát, ohřejte to například v troubě nebo remosce (vyhněte se teflonu a nepřilnavým povrchům). A co lépe, snažte se i jíst syrovou nezpracovanou stravu. Pak dostanete tu nejlepší výživu.


Zde je několik vědeckých nálezů ohledně mikrovlnkovaných potravin:

  • Mikrovlnkou ozářené potraviny ztrácí 60-90% životního energetického pole a ozařování urychluje strukturální rozpad potravin
  • Ozařování vytváří rakovinu způsobující látky v mléce a obilovinách
  • Ozařování mění základní látky jídla, což způsobuje poruchy zažívání
  • Ozařování mění chemii jídla, což může vést k selhání lymfatického systému a degeneraci schopnosti těla chránit se proti rakovinovému růstu
  • Ozářené potraviny vedou k vyššímu výskytu rakovinových buněk v krevním řečišti
  • Ozařování změnilo rozklad základních látek, když byla syrová, vařená nebo zmrazená zelenina vystavena ozařování byť na velmi krátkou dobu a vytvořily se volné radikály
  • Ozářené potraviny způsobily rakovinový růst v žaludku a střevech, celkovou degeneraci periferních buněčných tkání a postupný rozpad zažívacího a vylučovacího systému u statisticky významného počtu lidí
  • Ozářené potraviny snížily schopnost těla využít vitaminy B-komplexu, vitamin C, vitamin E, základní minerály a lipotropika
  • Mikrovlnné pole v blízkosti mikrovlnky způsobilo také spoustu zdravotních problémů
  • Ohřívání připravených jídel v mikrovlnce na teplotu dostatečnou pro konzumaci, vytvořilo:

              d-Nitrosodietanolamin (velmi známou rakovinotvornou látku)

              destabilizaci aktivních proteinových bimolekulárních sloučenin

              vázací efekt na radioaktivitu v atmosféře

              rakovinotvorné látky v proteinovo-hydrosylatiových sloučeninách v mléce a zrninách

  • Mikrovlnné emise způsobily také změnu katabolického (rozkladného) chování glukosidu – a galaktosidu – prvků ve zmraženém ovoci, když je tímto způsobem rozmraženo
  • Mikrovlny změnily katabolické chování rostlinných alkaloidů, když jim byla syrová, vařená nebo zmražená zelenina vystavena dokonce i na velmi krátkou dobu
  • Rakovinu způsobující volné radikály se vytvořily v určitých molekulárních formacích stopových minerálů v rostlinných látkách, obzvláště v syrové kořenové zelenině
  • V důsledku chemických změn v potravinových látkách došlo k selhání lymfatického systému, způsobilo to degeneraci schopnosti imunitního systému chránit se před rakovinovým růstem
  • Nestabilní katabolismus mikrovlnami ozářených potravin změnil jejich základní potravinové látky, což vedl k poruchám zažívacího systému
  • Lidé konzumující "ozářené" potraviny vykázali statisticky vyšší výskyt rakoviny žaludku a střev, plus celkovou degeneraci periferních buněčných tkání, s postupným rozpadem funkce zažívacího a exkrečního systému

Expozice mikrovlnami způsobila významný pokles nutriční hodnoty všech studovaných potravin, obzvláště:

  • pokles biodostupnosti vitaminů B-komplexu, vitaminu C, vitaminu E, základních minerálů a lipotropik
  • destrukci nutriční hodnoty nukleoproteinů v mase
  • snížení metabolické aktivity alkaloidů, glykosidů, galaktosidů a nitrilosidů (vše základní rostlinné látky v ovoci a zelenině)
  • značné urychlení strukturální desintegrace ve všech potravinách

Takže pokud se přesto chystáte použít mikrovlnnou troubu raději odejděte z kuchyně. I americká FDA radila „nestůjte před mikrovlnkou delší dobu“. Probíhá spousta výzkumu mikrovlnných trub a účinků, jaké mohou mít na lidské tělo. Konečné studie zatím zveřejněny nebyly, ale pokud je výše uvedené určitým náznakem negativních účinků na potraviny, mohu si jen představit účinky na lidské tělo.

 

Takže pokud nemusíte mikrovlnku používat, tak to nedělejte. Kdyby jen proto, abyste si zachovali kvalitu a nutriční hodnotu svého jídla

 

9. den po zalévání rostlin

vodou ozářenou mikrovlnami              čistou vodou

 

 

 

DUANWOOD RED REISHI

královna mezi Reishi

 

MLÁDÍ A DLOUHOVĚKOST

JEDINEČNÉ  EXTRAKTY

 Reishi extrakt         Reishi spór       Reishi triterpen

bezkonkurenční garance účinných látek

 

 

Nejsilnější extrakt z REISHI na českém trhu!!!100% spórový prášek z Duanwood Red Reishi!!!
Extrakt s vysokým obsahem triterpenoidů. Více než 20 triterpenoidů%!

k

Nejsilnější Cordyceps na českém trhu!!!Cordyceps Extra Strong

 

JAK JE TO S KVALITOU CORDYCEPSU?

 

ČAGA  EXTRAKT

S CERTIFIKÁTEM

A EXTRA

100% Sibiřská ČagaDuanwood Red Reishi Extrakt 40% polysachardiu, 4% triterpenů

 

KLOUBNÍ VÝŽIVA,

 

MUDr. Šafránek Ladislav

 

KTERÁ JAKO JEDINÁ OBNOVUJE KLOUBNÍ CHRUPAVKU

ČLÁNEK

 

 

s KAMZÍKEM A KLOKANEM daleko nedoskáčete

 

 

 

100% PŘÍRODNÍ PRODUKTY

S CERTIFIKÁTY KVALITY COA

nákoupíte přímo od výrobce

SEZNAM  PRODUKTŮ

 

 


ALE
I

 PEJSKA
ÚSPĚŠNĚ
U ZDRAV ÍTE

TĚMITO
EXTRAKTY



 

 

Fenuprim

Pískavice extrakt 350 mg
Chitomax 150 mg
Gymnéma lesn í 70 mg
Skořicovník (extrakt z kůry) 70 mg
ALA – kyselina alfalipoová 45 mg

 

Jak funguje Fenuprim - video

k

k

 

SPECIALISTA NA EKZÉMY

ŘADA PROTOPAN

 

Každé druhé české dítě trpí atopickým ekzémem !!!

v pořadu ČT Pološero září 2014 - Česko, odpadkový koš Evropy - odkaz

ČLÁNEK

RECENZE A ZKUŠENOSTI

                                                                                 (145+)

 

 

5DENNÍ PROTEINOVÁ DIETA

k

 

 

OBLÍBENÉ ČLÁNKY

 

Reishi - houba mládí a zdravé dlouhověkosti

Nejúčinnější přírodní antibiotikum - oregánový olej

Švýcarská vláda o skvělém fungování homeopatie

Akné a akné rosacea (růžovka) versus roztoč demodex

Chřipka - účinnější prevence než očkování

Lék na ředění krve - co Vám u lékaře neřeknou

Mamografie spolehlivě způsobuje rakovinu prsu

Co Vám hrozí při kolonoskopií, ale lékař Vám to nepoví

Překyselené tělo: koledujete si o velmi vážné nemoci

Lněné semínko a olej - Dr.Budwigová

Jak na cholesterol? Především vlastní hlavou!

Léčivá síra, DMSO a MMS, nepoužívaná fungující léčba

Koloidní stříbro jako přírodní antibiotikum

 

Jak na cukrovku přírodními látkami? Betaglukany...

Více zde:
http://www.uspesna-lecba.cz/

Jak na cukrovku přírodními látkami? Betaglukany...

12+1 způsob využití kokosového oleje

Destrukce kloubní chrupavky v kolenu se vyskytuje dvakrát více. Proč?

Tibetská houba - darování a prodej

Nejúčinnější kloubní výživa - MUDr.Šafránek

Plísně, chronický zánět a chytrá houba

Může domácí nebo sousedova wi-fi síť pomalu zabíjet?



Více zde: http://www.lecive-houby.eu/

 Reishi - houba mládí a zdravé dlouhověkosti 

Jak vykouřila M.Jílková P irá ta Bartoše

Nejúčinnější přírodní antibiotikum

Švýcarská vláda o skvělé homeopatii

Akné a akné růžovka versus roztoč demodex

Chřipka - účinnější prevence než očkování

Co Vám u lékaře neřeknou

Mamografie způsobuje rakovinu prsu

Co Vám hrozí při kolonoskopií

Překyselené tělo: vznik vážných nemocí

Parkinson začíná ztrátou čichu

Mýty a realita o mléce

 

 

CO JE VHODNÉ VĚDĚT
PŘED NÁVŠTĚVOU ONKOLOGIE

 

uznani (mail 20.dubna 2018)

dobry Den
Kamarad mi poslal odkaz na vase stranky - jsou uzasne
Jsem aktivista z Kanady, soustreduju se ted' hlavne na GMO, Chemtrails a Chytre elektromery
Vim temer o vsem co na strankach mate, ovsem najit vse tak krasne srovnane na jednom miste a navic v cestine je velmi cenne
Diky moc za vsechnu praci co jste do vaseho projektu vlozili
Drzim palce
Pavel
 

 

 

ENDOGENNÍ DÝCHÁNÍ

FROLOVŮV DÝCHACÍ TRENAŽÉR

 

Frolovův dýchací trenažér  je určen k provádění dýchacích cvičení za účelem prevence a léčení různých onemocnění. Nácvik tzv. endogenního způsobu dýchání pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu, činnost mozku a všech vnitřních orgánů, posiluje aktivitu imunitního systému, zlepšuje psychický a emociální stav. Přispívá k udržení dobrého zdraví a vysoké úrovně duševní aktivity.

Účinek:

  • normalizuje arteriální tlak,
  • zlepšuje krevní oběh,
  • zklidňuje nervovou soustavu,
  • zpomaluje proces stárnutí,
  • zlepšuje ventilaci plic,
  • zpevňuje dýchací svaly - předchází plicním a bronchiálním onemocněním,
  • příznivě ovlivňuje léčbu chronické bronchitidy, bronchiálního astmatu, vegetativní dystonie, hypertonického onemocnění a stenokardie,
  • zvyšuje účinnost léků a zkracuje dobu léčení.

 

 

NEJÚČINNĚJŠÍ KLOUBNÍ VÝŽIVA

CELADRIN

         extra silný                 Lokomotive

                                mast

SMRT ZAČÍNÁ V TLUSTÉM STŘEVU

 

Vyčištění střeva, syndrom propustného střeva

 

 

 

 

ČISTÉ STŘEVO

je doménou  ENTEROSGELU

český výrobek z Jeseníku pro celou EU

pro domácnost a uzdravení bez CHEMIE!

 

ENTEROSGEL

je inovativní střevní adsorbent (enterosorbent), který působí v trávicím traktu, kde na sebe váže toxiny, škodlivé látky, patogeny a alergeny a odvádí je z těla ven.


Enterosgel je léčivý preparát, detoxikační gel, enterosorbent, který odvádí z organizmu škodlivé látky. Je to něco jako "chytrá" houba s póry, jejichž velikost odpovídá velikosti molekul škodlivých látek. Prospěšné látky preparát nesorbuje. Vhodný i pro děti. Nulové vedlejší účinky!

 

 

NEJÚČINNĚJŠÍ

PŘÍRODNÍ ANTIBIOTIKA

   

   oregánový olej              echinacea

 

 

  česnekový extrakt         koloidní stříbro

k

 

DESETILETÍ TRVAJÍCÍ ZLODĚJNA

v Česku

 

NEMOCNICE CESTOU BONUSŮ ZA LÉKY... "UKRADNOU" ZDRAVOTNÍM POJIŠŤOVNÁM - POJIŠTĚNCŮM MINIMÁLNĚ 30 MILIARD ROČNĚ (odhad za rok 2017)

To by pokrylo biologickou léčbu několika desítek tisíc lidí ročně třeba s rakovinou, Vaší blízcí by žili podstatně déle

ALE

modrooranžová chobotnice přežívá, jak ještě dlouho?

dokonce ředitelé nemocnic Heger, Němeček, Ludvík a i jako ministři zdravotnictví tuto zlodějnu obhajovali, prý se kryjí "ztrátové provozy"

 

nákupní ceny léků a přístrojů jednotlivých nemocnic se liší i ve stovkách procent, podle kontroly NKÚ, aby bylo co nejvíce na "bonusy"

 

a policie šetří....

 

Kdo to zavedl, kryl a obhajoval? Tzv. "demokratické strany"