Standardní verze

Strava a stravovací systém aneb, aby jídlo nebylo "hnojivem" nemocí

Ing.Zdeněk Rozehnal

Níže uvedený text jsem zpracoval na základě osobních zkušeností s úspěšným léčením složitých nemocí, přičemž jednu ze zásadních rolí sehrává strava. Osobně jsem přesvědčen, že naopak špatná strava a strava v nevhodnou dobu jsou podmínkou vzniku vážných nemocí. Tento fakt se těžko vnímá, protože nástup nemoci probíhá zpravidla dlouhodobě.

Každý člověk, který jí v nesprávnou dobu, nebo nesprávné kombinace jídel, oslabuje svůj imunitní systém a energeticky vyčerpává orgány svého těla. Pak se není co divit, že je náchylnější k nemocem a ani sám neví, na jaké vážné budoucí zdravotní komplikace si tím zakládá. A to vše umocňuje zpravidla špatným pitným režimem a špatnou kvalitou přijímaných tekutin.

 

Pro odstranění vážných zdravotních potíží je nutné jíst pouze 3x denně a to v následujících hodinách:  

  • snídaně do 08.00
  • oběd od 11.00 do 14.00
  • večeře od 16.30 do 18.00, přičemž uvedené horní hranice jsou koncem jídla

 

Nejíst více než 3x denně (dospělé osoby) je důležité, protože i několik soust v nesprávnou dobu spouští celý mechanismus trávení, především činnost jater, slinivky, dvanácterníku, žaludku a v souvislosti s tímto procesem se spouští i činnost endokrinního systému. K tomuto efektu stačí i žvýkačka. Uděláme-li to několikrát za den, tak například za 100 dní můžeme mít o jeden druh trávicího enzymu méně. Opakování tohoto nepřirozeného narušování činnosti lidského organismu se pak projevuje jeho vysilováním a nejslabší místa v organismu se stávají místy zánětů oslabených a mutagenních buněk.

Nicméně pro zdravý život i pro hubnutí není potřeba snídat. Nestresujte se snídaní, jestli jste zvyklí ji vynechávat. Tzv. přerušované hladovění (intermittent fasting), například způsobem vynechání snídaně a konzumace prvního jídla třeba až v poledne, může patřit mezi součásti zdravého života. Tímto způsobem pozitivně fungují někteří léčitelé (poprvé jí ve 14.00 hodin) i sportovci. Každopádně jezte správný sortiment potravin pouze 3x denně!

Méně jídel znamená méně tuku a nižší riziko nemocí

Vědci sledovali osm obézních žen ve dvou dnech. Při první návštěvě byly ženám dány instrukce, podle kterých měly zkonzumovat tři dávky tekutých jídel, každé mělo obsahovat 500 kalorií. Při druhé návštěvě jim bylo předepsáno konzumovat šest dávek po 250 kaloriích. V obou kontrolních dnech vědci ženám měřili každých 30 minut hladinu jejich krevního cukru. Zjistili, že hladiny cukru byly u těchto žen významně nižší při režimu tří jídel za den!

 

Je vědecky dokázané, že špatné stravovací návyky se nejprve objeví jako případná disharmonie - nemoc nejdříve za rok, ale většinou se objeví za 3-10 let

 

Strava a špatné stravovací návyky zapříčiňují 90% všech disharmonií - nemocí nejenom trávicího mechanismu člověka.  A obráceně. Strava dokáže léčit

 

Význam stravy dokládá výzkum, například u jednovaječných dvojčat po narození jsou obaly genů a geny téměř totožné - jen s minimálními odchylkami, ale po třicetí až pětatřiceti letech života a rozdílného stravování se jejich původně stejná genetická informace liší o třicet až čtyřicet procent. To znamená, že dvojčata mají již odlišné dispozice na nemoci, jinak zvládají fyzickou a psychickou zátěž apod. Tedy ze dvou téměř stejných lidí se stávají dvě rozdílné bytosti. Opakem jsou poznatky z pozorování starších manželských dvojic, když se páry desítky let stravují stejným sortimentem jídel s malými odchylkami. Genetická podobnost mezi těmito partnery je zarážející. To vše dokáže strava a stravovací návyky. Jejich genetický kód se "poškozoval" skoro stejně, takže i těla se měnila obdobně.

 

Strava především:

  • zabezpečuje energii pro tělo
  • je důležitá pro metabolický proces
  • má funkci čistícího procesu
  • obsahuje stopové prvky a vitamíny
  • slouží k nasycení
  • je jediným významným faktorem (včetně pití), který máte relativně zcela pod kontrolou. Vy máte poslední slovo v tom, co se Vám dostane, či nedostane do úst a následně žaludku

 

Co byste měli dále vědět při sestavování jídelníčku pokud se chcete uzdravit:

  • je třeba co nejvíce se vyhnout potravinám s konzervačními látkami, nadmírou barviv, umělými příchutěmi a emulgátory, viz "Seznam potravinových éček". Buďte obezřetní, protože škodliviny v potravinách působí synergicky (v případě synergie je 1+1 zhruba 1000! jako v toxikologii, tedy nedochází k součtu, ale ke vzájemnému umocnění škodlivých látek). Přídavné látky v potravinách jsou většinou testovány na hlodavcích, ale ti mají odlišný metabolismus oproti člověku, takže výsledky jsou sporadické (např. krysy po užití metanolu neoslepnou). Navíc jsou testovány pouze jednotlivé látky a testy trvají pouze v řádu měsíců. Díky tomu už nevíme, co udělají třeba 3 látky pohromadě a navíc v delším časovém horizontu. V jednotlivých potravinách je běžně 10 i 20 přídavných látek, o jejichž interakci zákonitě nikdo nic neví, protože výrobce může použít vše, co je povoleno "Vyhláškou" Ministerstva zdravotnictví ČR podle svého uvážení v povoleném množství.
  • ne všichni lidé mají trávící enzymy na rýži, tropické ovoce, na "dary moře" a na další pochutiny, které se "nerodí" v našem klimatickém pásmu
  • jíme v průměru až o 60% více, než bychom měli
  • zelenina je velice náročná na získávání potřebné energie, je třeba velkého množství a druhů trávicích enzymů na její 100% zužitkování v procesu metabolizace. Obdobně je tomu u ovoce (u těžkých nemocí je nutné na určitou dobu zeleninu a ovoce přiměřeně omezit a to pouze na 1 druh denně)
  • bílá mouka a výrobky zní - dlouhodobé používání je nevhodné pro tlusté střevo, protože vinou způsobu mletí neobsahuje až 70% potřebných živin a zejména ochranných látek, které se nacházejí v otrubách, ve srovnání s celozrnou moukou
  • bílý cukr vyřadťe. Používejte velice omezeně pouze nerafinovanou verzi cukru, například hnědý třtinový. Relativně dobrá varianta je hroznový cukr (glukóza), protože tento zvyšuje odolnost organismu vůči radioaktivitě. V případě složitých nemocí cukr z jídelníčku vyřaďte. Velice vhodná ke slazení je Stévia s nulovou energetickou hodnotou (schváleno EU 11.11.2011 jako E 960, Steviol-glykosidy), přírodní sladidlo. Více "Stevia rebaudiana (stévie sladká, cukrová) - rostlinné sladidlo bez kalorií"
  • kuřecí maso (kuřata krmené umělými a masokostními moučkami) obsahuje chemikálie a rakovinotvorné látky
  • uzené výrobky - dehet, nesprávná sůl a forma zpracování, nejsou dloudobě vhodné. Do uzenin se zpracovává maso zbytkové (neprodá se jako řízek, kotleta,...), které obsahuje vysoké množství tuku (škodliviny se usazují především v tukové tkáni) spolu s dalšími zbytky zvířat. Toto je potravina (hnojivo) - jedna z hlavních příčin vážných onemocnění. Denně bychom neměli zkonzumovat více než 20g zpracovaného masa, což je bezpečná hranice podle 13leté studie u 450.000 lidí, z nichž 26.354 zemřelo během výzkumu. Závěr výzkumu - zpracované maso stojí za rakovinou a srdečními chorobami, což jsou nejčastější příčiny úmrtí.
  • šunka působí škodlivěji než uzené výrobky, nejenom použitím rychlosolí ve výrobě, vyplavuje vápník z těla
  • tavené sýry - aby byly tavené sýry měkké a snadno roztíratelné, používají se při jejich výrobě tavicí soli, nejčastěji fosforečnany. Tyto látky jsou sice důležité pro správné ukládání vápníku do kostí, ale ve velkém množství mu mohou naopak škodit. Pokud je jich totiž ve stravě nesprávný poměr (více fosforu než vápníku), mohou způsobovat odplavování vápníku z těla a dokonce jeho odebírání z kostí. Přestože většinou mají vysoký obsah živočišných tuků a nemají optimální složení mastných kyselin, každý z nás jich sní za rok průměrně 2,6 kg. Oproti tomu Francouz 1,3 kg a Brit pouze 0,6 kg. Další negativní prvenství Čechů ve světě  více
  • rychlosoli a kyselina citrónová - při výrobě uzenin a tavených sýrů se u nás začaly používat od roku 1968. Od té doby vzkvétá ortopedie, výměna kloubů kyčelních a kolenních a stává se královnou medicíny - díky kyselině citrónové, která se dnes sype téměř do všeho, je tolik osteoporóz a mnoho lidí je léčených vápníkem, hořčíkem a ženy ženskými hormony - použil jsem citaci MUDr. Pavla Lukeše, viz na konci článku
  • mléko, zvláště s prodlouženou trvanlivostí není vhodné konzumovat. Díky použité technologii může docházet k ucpávání cév. Nízkotučným výrobkům se vyhýbejte, ani moje kočka je neakceptuje, protože nejsou vhodné kvůli omezené vstřebatelnosti vápníku i kvůli vitamínům rozpustným jen v tucích: A, D, E a K. Tibetská houba v čerstvém mléku zdvojnásobí svůj objem za 14 dnů, ale pokud ji dáme do trvanlivého mléka neroste! Více "Realita o kravském mléku"
  • jogurty jsou "mrtvé", jedině Activia má požadované baktérie, ale ty nejsou s to se množit (je to úmysl výrobce?), tudíž jí musíte užívat pravidelně. Z tohoto důvodu je lepší užívat značkové laktobacily v kapslích, vyjde to levněji i kvalitněji a doma si udělejte kefír z tibetské houby a případně z vyrobeného kefíru tvaroh, více "Tibetská houba"
  • zmrzliny jsou většinou nevhodné, protože se při výrobě používají levné rostlinné tuky (nenasycené mastné kyseliny omega-6), takže je nutné kontrolovat složení
  • vejce - pouze organicky chované slepice, krmené kvalitními krmivy bohatými na minerály a vitamíny produkují vejce vysoké kvality. Tato obsahují mnohem více esenciálních složek výživy, než běžně produkovaná vejce
  • slunečnicový olej i ostatní běžné rostlinné oleje (mimo olivového oleje) a později různá "másla" a tuky nám zničily enzymy, například na štěpení laktózy (proto se rodí děti s touto disharmonií) a tím způsobily největší "zmatek" ve funkci trávicích šťáv v žaludku. Podle nových poznatků hlavně slunečnicový, kukuřičný a sojový olej působí v organismu zánětlivě (způsobuje to hlavně přemíra nenasycených mastných kyselin omega-6, respektive špatný poměr konzumovaných kyselin omega-6 a omega-3) a proto mají tyto oleje značný vliv na ukládání cholesterolu v tepnách, který vlastně vnitřní stěnu tímto způsobem chrání před chronickým zánětem. Nebezpečí olejů (sójového, kukuřičného a slunečnicového) vědci zdůvodňují tím, že při jejich metabolismu se přeměňují na chemickou látku tzv. kyselinu arachidonovou, která může vyvolat uvolnění dalších chemických látek, které způsobují v těle záněty, jež stojí za celou řadou chronických onemocnění - včetně srdečních chorob. Je nutné používat pouze olivový (studená kuchyně), kokosový a palmový olej, přiměřeně máslo a sádlo. Pro smažení (co nejméně) je vhodné pouze sádlo, palmový a kokosový olej (180°C, palmový a kokosový olej obsahuje větší množství nasycených mastných kyselin proto se hodí na smažení, ale už ne tak do studené kuchyně), olivový olej je vhodný pro tepelné použití pouze do 120°C. Nekonzumujte laciné rostlinné oleje v předvařených jídlech (polotovarech) nebo na jídelníčku v restauracích! Jako protipól laciným olejům (omega-6) s destrukční schopností pro organismus (ucpání cév a s tím související mj. zvýšený krevní tlak, ....) konzumujte lněná semínka (olej), obsahující mj. nenasycenou mastnou kyselinu omega-3, která cévy naopak "léčí", respektive správný poměr mezi kyselinami omega-3 a omega-6
  • tuky omega-6 bývají velmi nestabilní a náchylné k oxidaci. Nepřirozená a nadměrná konzumace těchto tuků silně podporuje volné radikály, což může následně vést k poškozování DNA a mutaci buněk. Ve studii publikované v magazínu the Cancer Research v roce 2000 vědci doložili, že kyselina omega-3 DHA dokáže zastavovat růst rakovinných buněk. Tato studie rovněž varovala, že omega-6 jsou známé tím, že naopak stimulují růst rakoviny
  • Nejezte nic hydrogenovaného jako umělé tuky nebo fritované potraviny, protože narušují proces okysličování. Vyvarujte se produktů, jímž se říká "hydrogenované". Červené krvinky odevzdávají v plících oxid uhličitý a nabírají kyslík. Pak jsou přepravovány v krevním oběhu k buňkám a vypustí nesený kyslík do plazmy.. Takto uvolněný kyslík je k buňkám přitahován rezonancí pí-elektronové oxidace, podporované právě mastnými kyselinami. Jinak si kyslík cestu do buňky nenajde. Rakovinové buňky kyslík nemilují
  • čokoláda a různé cukrářské výrobky jsou většinou neúměrně co do obsahu cukru předimenzované a "obohacené" o spoustu nevhodných konzervačních a chuťových látek
  • umělá sladidla a výrobky DIA jsou nevhodné i pro tzv. diabetiky, zvláštní pozornost věnujte "podezřelému" Aspartamu, protože laboratorně byl zjištěn zvýšený výskyt rakoviny již při aplikaci polovičního množství této látky na kilogram tělesné hmotnosti doporučené Mezinárodní zdravotnickou organizací (WHO). Pokud si dáte nízkotučný jogurt, limonádu nebo žvýkačku bez cukru, je pravděpodobné, že obsahují Aspartam. Podle nejnovejších studií podporují umělá sladidla chuť k jídlu a dlouhodobě i chuť na sladkosti, protože tělo očekává zvýšení hladiny cukru v krvi. Přibližně 70% vyrobeného Aspartamu se používá k výrobě limonád
  • sója - nepatří do pravidelné středoevropské stravy, navíc se v evropských přístavech vykládá ročně cca 7 miliónů tun transgenické sóji (GMO), která se používá pro krmení dobytka a pro výrobu potravin! Francouzská studie potvrzuje naše nejhorší obavy ohledně geneticky modifikovaných  potravin (GMO)! 13 min. video s českými titulky

 

 

  • oves a ovesné výrobky - dlouhodobé používání v každodenním stravování je škodlivé
  • houby - v případě vážného onemocnění je nevhodné houby rostoucí ve volné přírodě konzumovat, jinak upřednostňujte hlívu ústřičnou uměle vypěstovanou před karcinogenními žampióny. Více o nebezpečí konzumace hub rostoucích ve volné přírodě, ale i o úspěšném léčení rakoviny pomocí houby - Ing. Jiří Baier, mykolog
  • kečupy - v testu v roce 2012 všech 22 vzorků (včetně bio) vykazovalo nadlimitní hodnoty mykotoxinů (zdroj-plísně) a pesticidů (zdroj-hnojiva) více

Složení: domácí organická česká rajčata 100% - žádný modifikovaný škrob, kyselina citronová, cukr a další přídatné látky. Proč obchodníci tento produkt a obdobné nenabízí? Pokud by Bulhaři zavařili svá kvalitní rajčata, tak by se Španělé A Nizozemci se svými nedozrálými amarouny bez chutě ze skleníků a s pesticidy mohli jít vycpat

  • hranolky, čipsy a pečené brambory - v těchto potravinách se nachází ve velkých koncentracích akrylamid. Tento při testech vyvolává rakovinu a poškozuje embrya. Akrylamid v potravinách vzniká během tepelné úpravy různými mechanismy, které zahrnují reakce sacharidů, proteinů a aminokyselin, lipidů a pravděpodobně i dalších minoritních složek potravin, především však vzniká reakcí asparaginu s glukózou. Akrylamid vzniká v potravinách bohatých na sacharidy, které se zpracovávají při vysoké teplotě smažením, pečením či pražením surovin bohatých na uhlohydráty (škroby), při teplotách nad 100 °C. S rostoucí teplotou se zvyšuje jeho tvorba, zvýšené (zdravotně nebezpečné) množství akrylamidu vzniká nad 170°C. Jedná se především o brambory zpracovávané na bramborové lupínky (chipsy), bramborové hranolky, pečené brambory. O něco nižší obsah se nachází v chlebu (hlavně chlebová kůrka), ve snídaňových cereáliích (pražených), v kávě, kávovinových náhražkách, biskvitech, pernících, krekrech, oplatcích a sušenkách.   Více  
  • rizikové látky naší stravy - video
  • kasein (sýrovina) - nejčastější bílkovina v mléčných výrobcích je největší podporovatel rakoviny ze všech živočišných bílkovin

 

K přirozené stravě pro zásadní zlepšení zdravotního stavu a vyléčení zejména patří:

  • celozrná pšeničná a žitná mouka
  • výrobky z celozrné mouky, ale ne z barvené mouky
  • hnědá rýže - výzkumníci z The Harvard School of Public Health radí jíst hnědou rýži alespoň 2x týdně, aby se výrazně snížilo riziko diabetu 2.typu (http://www.naturalnews.com/029143_brown_rice_diabetes.html)
  • olivový olej
  • máslo a sádlo, přiměřeně
  • brambory, ale pozor na naklíčené brambory, je nutné klíčky vykrajovat, protože v okolí klíčku se nachází silný jed solanin. Proto při vaření používejte větší množství kmínu - neutralizuje solanin!
  • sezónní ovoce a zelenina - v případě vážné nemoci pouze jenom jeden druh denně

Rakovinové buňky obsahují jedinečný biomarkerový enzym "CYP1B1" a tento mění chemickou strukturu látky zvané "salvestrol", která se nachází v mnoha druzích ovoce a zeleniny. Chemická reakce převede "salvestrol" do komponentu, který rakovinové buňky zabijí bez poškození těch zdravých. Toto je vysvětlení proč je tak důležité pro osoby postižené rakovinovým onemocněním pít čisté šťávy z ovoce a zeleniny. Zároveň je důležité vědět, že "salvestrol" vzniká v rostlinách, které jsou samy napadené plísňovým onemocněním. Salvestrol je v podstatě produktem imunitního systému těchto rostlin. Je zjištěno, že čím více je plísňové onemocnění v organismu rozšířeno, tím masivněji salvestrol proti danému parazitu působí. Nicméně, pokud použijeme k ochraně rostlin chemické fungicidy, které zabíjejí plísně a houby, tak zabráníme vzniku přirozené ochrany (salvestrolu) v rostlinách v reakci na plísňovou infekci. Konzumujte proto především organickou zeleninu a ovoce.

  • luštěniny
  • vejce pokud možno pouze od organicky chovaných slepic
  • víno - hrozny, ale omezeně
  • ryby z ověřených zdrojů. Mořské velmi omezeně z důvodu možné kontaminace nejen radioaktivitou a rtutí. Nicméně třeba pangas a losos k dostání na našem trhu jsou většinou jsou krmeni granulemi v zajetí a tím se mění složení tuku v jejich mase, takže jste z hlediska nutriční kvality v podstatě na vepřovém. Tuto "nekvalitu" poznáte zpravidla podle ceny, například v případě lososa
  • vepřové a krůtí maso připravené například na sádle nebo kokosovém, či palmovém oleji (pozor na teplotu smažení - doporučuji přidat kolečka mrkve), ale nejlépe v horkovzdušné troubě bez použití tuku, v případě vážné disharmonie maso velice omezeně a pouze bílé z ověřeného zdroje
  • lněné semínko (olej) chrání i před radioaktivitou. Lněné semínko dokonce regeneruje tkáň, která byla vystavena i zvýšené radiaci. Levný zdroj omega-3 mastných kyselin, ideální poměr konzumace mezi mastnými kyselinami omega-3 a omega 6 je v rozpětí 1:1 až 1:3, navíc obsahuje mj. prospěšné lignany a vlákninu
  • kefír z tibetské houby
  • víno bílé a červené jenom "suché" a zásadně nepít "volně", jenom je možné prokládat jím jídlo (1-2 dcl denně), flavonoidy obsahuje jen červené víno
  • čistá pramenitá voda - min. 90% přijímaných tekutin v případě léčení velice složitých disharmonií - nemocí
  • zelený čaj, zázvor, česnek, skořice, kurkuma

K zajištění správné funkce vašeho těla denně potřebujete okolo 90ti látek. Je to 60 minerálů, 16 vitamínů, 12 aminokyselin a 3 mastné kyseliny. Většina lidí si kupuje vitamín C a o dalších nutných prvcích nemá ani ponětí. Myslíte-li to se svým zdravím vážně, potřebujete denně 90 látek. Více MVDr. MUDr. Joe Wallach

Doporučené potraviny jsou ty, které jedli Vaši předkové, kteří se dožili nejvyššího věku a nepotřebovali žít v domově důchodců - MUDr.Pavel Lukeš,  "Lukeší desatero".

 

Způsob přípravy jídel 

Největším problémem při běžném vaření všech jídel je ta skutečnost, že suroviny v nich několikanásobně převáříme. Tím přicházíme nejenom o spoustu tělu potřebných živin, ale zejména dochází k takzvanému tedy násilnému spojení několika látek, bílkovin, vitamínů, minerálů, tuků, cukrů atd.dohromady tak, že si pak enzymy nemohou vybrat každý to "své".

Velkým problémem pro organismus je např. strávit polévku, ve které se vařilo koření, maso a zelenina dohromady. Je vhodné, kdybychom uvažovali o jedno, maximálně o třídruhových polévkách, co do použití surovin. Samozřejmě při respektování správné kombinace s omezením (nejlépe s vyloučením umělých příchutí) kořenin. Ovšem pod podmínkou vařit zvlášť maso a zvlášť zeleninu. To samé platí i omáčkách a dalších jídlech, které se připravují z různých druhů potravin najednou. Viz recepty. I solení v průběhu vaření přináší problémy pro přirozené chemické reakce v trávicím ústrojí. Proto je ideální solit polévku až při podávání na stůl a pokud možno i další připravovaná jídla.

Ideální spotřeba chloridu sodného (sůl) je 4 000 až 6 000 mg za den (4 - 6 gramů). Odchylka nahoru, ale i dolů způsobuje zdravotní komplikace. Více "Také nesolená jídla zvyšují riziko mrtvice a infarktu - potvrzuje vědecká studie"

 

 

Karcinogenní mix pro české děti z Bruselu, aneb malinovky bez malin

 

Azorubin (E 122), výroba z uhelného dehtu, použití: například sytě červená barva malinovek. Dlouhodobé studie na myších mj. prokázaly, že azorubin zvyšuje výskyt a přežívání nádorů.

 Před vstupem do Evropské unie byla karcinogenní azobarviva v České republice zakázána jako v USA!!!


A v malinovkách ještě můžete nalézt sacharin (E 954) - umělé karcinogenní sladidlo vyrobené z toluenu s nejvyšším stupněm nebezpečnosti (5) a konzervanty sorban draselný (E 202) či benzoan sodný (E 211).
                                                              
                                          Zdroj: pořad A DOST! internetové televize Stream.cz
 

 

 

Další šmejd.eu - 1. místo ZEMAN

 

Internetová televize Stream.cz: Špekáčky 2015, odvysíláno 29.7.2015

nejhůře dopadly špekáčky od firmy ZEMAN - 14 Éček, z 12 testovaných špekáčků by podle normy platné před necelými 60 lety v Československu, neprošlo 11!!!!

 

Semena smrti: Odha­le­nie lží o GMO (2012) - Seeds of Death: Unveiling the Lies of GMOs - SK titulky

k

 

 

CHRONICKÁ BORELIÓZA, CHLAMYDIE...???

KLOUBNÍ VÝŽIVA,

 

MUDr. Šafránek Ladislav

 

KTERÁ JAKO JEDINÁ OBNOVUJE CHRUPAVKU

ČLÁNEK

Nejlepší kloubní výživa

 

s KAMZÍKEM A KLOKANEM daleko nedoskáčete

 

 

 

 

MLÁDÍ A DLOUHOVĚKOST

TO JE

DUANWOOD RED REISHI

královna mezi Reishi

 

JEDINEČNÉ  EXTRAKTY

s CERTIFIKÁTY, s UVEDENÍM MNOŽSTVÍ ÚČINNÝCH LÁTEK

 

   Reishi e xtrakt           Reis  hi sp ór       Reishi triterpen
         

 garance účinných látek jako u léků

jediné extrakty na trhu

 

 

REISHI EXTRAKT          REISHI SPÓR

Nejsilnější extrakt z REISHI na českém trhu!!!100% spórový prášek z Duanwood Red Reishi!!!
Extrakt s vysokým obsahem triterpenoidů. Více než 20 triterpenoidů%!

 

 

TIBETSKÝ

CORDYCEPS CS-4

MOHUTNÝ ZDROJ ENERGIE

nejvyšší garance účinných látek v ČR

 

100% borec z Tibetu na všechny únavové diagnózy

 

 CORDYCEPS  EXTRAKT

S CERTIFIKÁTEM

- s UVEDENÍM MNOŽSTVÍ ÚČINNÝCH LÁTEK

jediný extrakt na trhu s garancí jako léky

 

Nejsilnější Cordyceps na českém trhu!!!Cordyceps Extra Strong

 

JAK JE TO S KVALITOU CORDYCEPSU?

 

ČAGA  EXTRAKT

S CERTIFIKÁTEM

- s UVEDENÍM MNOŽSTVÍ ÚČINNÝCH LÁTEK

jediný extrakt na trhu

        s garancí jako lékyA EXTR

100% Sibiřská ČagaDuanwood Red Reishi Extrakt 40% polysachardiu, 4% triterpenů

 

 

100% PŘÍRODNÍ PRODUKTY

S CERTIFIKÁTY KVALITY COA

nákoupíte přímo od výrobce

SEZNAM  PRODUKTŮ

 

 


ALE
I

 PEJSKA
ÚSPĚŠNĚ
U ZDRAV ÍTE

TĚMITO
EXTRAKTY



 

 

Fenuprim

Pískavice extrakt 350 mg
Chitomax 150 mg
Gymnéma lesn í 70 mg
Skořicovník (extrakt z kůry) 70 mg
ALA – kyselina alfalipoová 45 mg

 

Jak funguje Fenuprim - video

k

k

 

SPECIALISTA NA EKZÉMY

ŘADA PROTOPAN

 

Každé druhé české dítě trpí atopickým ekzémem !!!

v pořadu ČT Pološero září 2014 - Česko, odpadkový koš Evropy - odkaz

ČLÁNEK

RECENZE A ZKUŠENOSTI

                                                                                 (145+)

 

 

5DENNÍ PROTEINOVÁ DIETA

k


CO JE VHODNÉ VĚDĚT
PŘED NÁVŠTĚVOU ONKOLOGIE

 

 

uznani (mail 20.dubna 2018)

dobry Den
Kamarad mi poslal odkaz na vase stranky - jsou uzasne
Jsem aktivista z Kanady, soustreduju se ted' hlavne na GMO, Chemtrails a Chytre elektromery
Vim temer o vsem co na strankach mate, ovsem najit vse tak krasne srovnane na jednom miste a navic v cestine je velmi cenne
Diky moc za vsechnu praci co jste do vaseho projektu vlozili
Drzim palce
Pavel
 

 

 

ENDOGENNÍ DÝCHÁNÍ

FROLOVŮV DÝCHACÍ TRENAŽÉR

 

Frolovův dýchací trenažér  je určen k provádění dýchacích cvičení za účelem prevence a léčení různých onemocnění. Nácvik tzv. endogenního způsobu dýchání pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu, činnost mozku a všech vnitřních orgánů, posiluje aktivitu imunitního systému, zlepšuje psychický a emociální stav. Přispívá k udržení dobrého zdraví a vysoké úrovně duševní aktivity.

Účinek:

  • normalizuje arteriální tlak,
  • zlepšuje krevní oběh,
  • zklidňuje nervovou soustavu,
  • zpomaluje proces stárnutí,
  • zlepšuje ventilaci plic,
  • zpevňuje dýchací svaly - předchází plicním a bronchiálním onemocněním,
  • příznivě ovlivňuje léčbu chronické bronchitidy, bronchiálního astmatu, vegetativní dystonie, hypertonického onemocnění a stenokardie,
  • zvyšuje účinnost léků a zkracuje dobu léčení.

 

 

NEJÚČINNĚJŠÍ KLOUBNÍ VÝŽIVA

CELADRIN

         extra silný                 Lokomotive

                                mast

SMRT ZAČÍNÁ V TLUSTÉM STŘEVU

 

Vyčištění střeva, syndrom propustného střeva

 

 

 

 

ČISTÉ STŘEVO

je doménou  ENTEROSGELU

český výrobek z Jeseníku pro celou EU

pro domácnost a uzdravení bez CHEMIE!

 

ENTEROSGEL

je inovativní střevní adsorbent (enterosorbent), který působí v trávicím traktu, kde na sebe váže toxiny, škodlivé látky, patogeny a alergeny a odvádí je z těla ven.


Enterosgel je léčivý preparát, detoxikační gel, enterosorbent, který odvádí z organizmu škodlivé látky. Je to něco jako "chytrá" houba s póry, jejichž velikost odpovídá velikosti molekul škodlivých látek. Prospěšné látky preparát nesorbuje. Vhodný i pro děti. Nulové vedlejší účinky!

 

 

NEJÚČINNĚJŠÍ

PŘÍRODNÍ ANTIBIOTIKA

   

   oregánový olej              echinacea

 

 

  česnekový extrakt         koloidní stříbro

k

 

DESETILETÍ TRVAJÍCÍ ZLODĚJNA

v Česku

 

NEMOCNICE CESTOU BONUSŮ ZA LÉKY... "UKRADNOU" ZDRAVOTNÍM POJIŠŤOVNÁM - POJIŠTĚNCŮM MINIMÁLNĚ 30 MILIARD ROČNĚ (odhad za rok 2017)

To by pokrylo biologickou léčbu několika desítek tisíc lidí ročně třeba s rakovinou, Vaší blízcí by žili podstatně déle

ALE

modrooranžová chobotnice přežívá, jak ještě dlouho?

dokonce ředitelé nemocnic Heger, Němeček, Ludvík a i jako ministři zdravotnictví tuto zlodějnu obhajovali, prý se kryjí "ztrátové provozy"

 

nákupní ceny léků a přístrojů jednotlivých nemocnic se liší i ve stovkách procent, podle kontroly NKÚ, aby bylo co nejvíce na "bonusy"

 

a policie šetří....

 

Kdo to zavedl, kryl a obhajoval? Tzv. "demokratické strany"