Vyšetření MRI odhalují rakovinové buňky prostřednictvím rafinovaného cukru

Jonathan Benson

Míváte často chuť na sladké? Pokud ano, pak vaše stravovací návyky by vám mohly významně zvyšovat riziko vzniku rakoviny. Poslední výzkum, publikovaný v magazínu The Nature Medicine totiž potvrdil, že
konzumace rafinovaného cukru je jedním z primárních faktorů, způsobujících růst a šíření rakovinových nádorů. Podle zásob cukru uloženého v těle lze pak usuzovat i na další vývoj onemocnění rakovinou.

Vědci z univerzity v Londýně došli k těmto závěrům v rámci experimentů s novou metodou detekce rakoviny, jež využívá speciální druh zobrazení magnetickou rezonancí (MRI - magnetic resonance imaging). Diagnostické zařízení bylo seřízeno na zvýraznění glukózy v lidském těle. Následně bylo zjištěno, že rakovinové nádory, jež spotřebovávají okolní cukr, mají světlejší odstíny, neboť jej obsahují nejvíce.

„Nová technologie, nazvaná glucoCEST (glucose chemical exchange saturation transfer) je založena na tom, že nádory spotřebovávají mnohem více glukózy než ostatní zdravé tkáně, neboť ji potřebují ke svému růstu.“ Takto vědci vysvětlují „světlé oblasti“, které je možné pozorovat na snímcích MRI, pořízených u laboratorních myší s nádory.

Při klasickém screeningu rakoviny bývají používány radioaktivní kontrastní látky aplikované injekčně, ale už jen tato aplikace může být příčinou dalšího bujení. Jinými slovy, stejné prostředky, které spouští a podporují rozvoj rakoviny, bývají lékaři používány k jejímu odhalování v těle. Místo potenciálně škodlivých látek ale nyní bude možné využívat k diagnostice nádorů roztok s cukrem.

„Nová metoda využívá injekčního podání cukrového roztoku a mohla by takto nabídnout levnou a hlavně bezpečnou alternativu k dosavadním způsobům detekování zhoubných nádorů, u nichž bylo dosud potřeba používat radioaktivní materiál,“ říká Dr. Simon Walker-Samuel, vedoucí výzkumného týmu, působící na univerzitě v centru CABI (Centre for Advanced Biomedical Imaging).


Zajímavá je také skutečnost, že množství cukru, potřebné k efektivní identifikaci přítomnosti zhoubného nádoru při metodě glucoCEST odpovídá přibližně polovině běžné čokolády. Na druhé straně to je překvapující, neboť i takto relativně malé množství cukru má v sobě potenciál podporovat další rozrůstání rakoviny.

 

Mnoho rakovinových nádorů také přímo reaguje na inzulín, produkovaný při konzumaci cukru

Zmíněná studie z londýnské univerzity samozřejmě není jediná, která by poukazovala na spojitost mezi konzumací rafinovaného cukru a nemocemi jako je rakovina. Mezi další takové studie, které ještě probíhají, patří například i studie prováděna na Kalifornské univerzitě v San Francisku pod vedením Dr. Roberta H. Lustiga, M.D., profesora pediatrie. Také tato studie potvrzuje, že rozmach současných chronických onemocnění bývá způsobován i konzumací cukru.

Na následujícím odkazu se můžete podívat na video, kde Dr. Lustig předkládá hořkou pravdu o cukru, který konzumujeme: https://youtu.be/dBnniua6-oM

Také hormony, které se v těle produkují následkem konzumace cukru, slouží k výživě rakovinných buněk.

 

V důsledku to pak znamená, že pokaždé, když vypijete sladkou limonádu nebo sníte koláč, vaše tělo vytváří určité sloučeniny, které stimulují rakovinové buňky nejen k přijímání cukru, ale i k jejich růstu a rozšiřování



„Začínáme zjišťovat, že inzulín může vyvolávat nepříznivé účinky u mnoha nemocí, v prvé řadě se to ale týká rakoviny,“ říká Dr. Lewis Cantley z Harvardské univerzity ve svém interview na stanici CBS.

„Pokud máte zhoubný nádor, jenž obsahuje receptory na inzulín, pak u něj dochází ke stimulaci příjmu glukózy, jež se objeví v krvi. Než aby se tato uložila ve formě tuku nebo spotřebovala při činnosti svalů, je využita v nádoru k jeho dalšímu růstu.“


Originál: https://www.naturalnews.com/041232_cancer_cells_processed_sugar_research.html

 

VYSOCE ÚČINNÉ

PŘÍRODNÍ  EXTRAKTY

jediné na trhu s Certifikáty účinných látek

 E- SHOP 


 

100% kvalita jen v rostlinných kapslích

 

k

 

KLOUBNÍ VÝŽIVA,

 

MUDr. Šafránek Ladislav

 

KTERÁ JAKO JEDINÁ OBNOVUJE CHRUPAVKU

ČLÁNEK

Nejlepší kloubní výživa

 

s KAMZÍKEM A KLOKANEM daleko nedoskáčete

 

 

KAMENY PRO ZDRAVÍ

 

NEJÚČINNĚJŠÍ

PŘÍRODNÍ ANTIBIOTIKA

kvalitní české výrobky

OREGÁNOVÝ OLEJ          ECHINACEA

ideálně trvale v domácí lékárničce

 

HOTEL.CZ

Beskydy 300x250

YUCCA PREMIUM

 

ODSTRANĚNÍ USAZENIN Z TĚLA

ČLÁNEK


RECENZE

Obezřetně v případě transplantátu, implantátu, kardiostimulátoru...

 

(z 85+zkušeností)


"Po ročním užívání YUCCY jsem byl přeřazen z CHPN III. třídy (středně těžká plícni nemoc) do II. třídy (lehká plícní nemoc). Přestal jsem brát všechny léky co mně předepsal lékař a spolehl se na YUCCU. Jsem úplně nadšený a doktoři nechápou."

 

 

MLÁDÍ A DLOUHOVĚKOST

to jsou EXTRAKTY

z ČERVENÉ  REISHI zkušenosti 

královny mezi Reishi

 

JEDINEČNÉ  EXTRAKTY

s CERTIFIKÁTY - GARANCE ÚČINNÝCH LÁTEK

 

 

REISHI EXTRAKT          REISHI SPÓR

Nejsilnější extrakt z REISHI na českém trhu!!!100% spórový prášek z Duanwood Red Reishi!!!
Extrakt s vysokým obsahem triterpenoidů. Více než 20 triterpenoidů%!
Nejsilnější Cordyceps na českém trhu!!!Cordyceps Extra Strong

 

JAK JE TO S KVALITOU CORDYCEPSU?

 

ČAGA  EXTRAKT

EXS CERTIFIKÁTEM KVALITY

100% Sibiřská ČagaDuanwood Red Reishi Extrakt 40% polysachardiu, 4% triterpenů

 

Jak funguje Fenuprim - video

ENDOGENNÍ DÝCHÁNÍ

FROLOVŮV DÝCHACÍ TRENAŽÉR

 

Frolovův dýchací trenažér  je určen k provádění dýchacích cvičení za účelem prevence a léčení různých onemocnění. Nácvik tzv. endogenního způsobu dýchání pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu, činnost mozku a všech vnitřních orgánů, posiluje aktivitu imunitního systému, zlepšuje psychický a emociální stav. Přispívá k udržení dobrého zdraví a vysoké úrovně duševní aktivity.

Účinek:

  • normalizuje arteriální tlak,
  • zlepšuje krevní oběh,
  • zklidňuje nervovou soustavu,
  • zpomaluje proces stárnutí,
  • zlepšuje ventilaci plic,
  • zpevňuje dýchací svaly - předchází plicním a bronchiálním onemocněním,
  • příznivě ovlivňuje léčbu chronické bronchitidy, bronchiálního astmatu, vegetativní dystonie, hypertonického onemocnění a stenokardie,
  • zvyšuje účinnost léků a zkracuje dobu léčení.

 

 

 

 

SMRT ZAČÍNÁ V TLUSTÉM STŘEVU

 

Vyčištění střeva, syndrom propustného střeva

 

 

 

 

ČISTÉ STŘEVO

je doménou  ENTEROSGELU

český výrobek z Jeseníku pro celou EU

pro domácnost a uzdravení bez CHEMIE!

 

ENTEROSGEL

je inovativní střevní adsorbent (enterosorbent), který působí v trávicím traktu, kde na sebe váže toxiny, škodlivé látky, patogeny a alergeny a odvádí je z těla ven.


Enterosgel je léčivý preparát, detoxikační gel, enterosorbent, který odvádí z organizmu škodlivé látky. Je to něco jako "chytrá" houba s póry, jejichž velikost odpovídá velikosti molekul škodlivých látek. Prospěšné látky preparát nesorbuje. Vhodný i pro děti. Nulové vedlejší účinky!