Vyšetření MRI odhalují rakovinové buňky prostřednictvím rafinovaného cukru

Jonathan Benson

Míváte často chuť na sladké? Pokud ano, pak vaše stravovací návyky by vám mohly významně zvyšovat riziko vzniku rakoviny. Poslední výzkum, publikovaný v magazínu The Nature Medicine totiž potvrdil, že konzumace rafinovaného cukru je jedním z primárních faktorů, způsobujících růst a šíření rakovinových nádorů. Podle zásob cukru uloženého v těle lze pak usuzovat i na další vývoj onemocnění rakovinou.

Vědci z univerzity v Londýně došli k těmto závěrům v rámci experimentů s novou metodou detekce rakoviny, jež využívá speciální druh zobrazení magnetickou rezonancí (MRI - magnetic resonance imaging). Diagnostické zařízení bylo seřízeno na zvýraznění glukózy v lidském těle. Následně bylo zjištěno, že rakovinové nádory, jež spotřebovávají okolní cukr, mají světlejší odstíny, neboť jej obsahují nejvíce.

„Nová technologie, nazvaná glucoCEST (glucose chemical exchange saturation transfer) je založena na tom, že nádory spotřebovávají mnohem více glukózy než ostatní zdravé tkáně, neboť ji potřebují ke svému růstu.“ Takto vědci vysvětlují „světlé oblasti“, které je možné pozorovat na snímcích MRI, pořízených u laboratorních myší s nádory.

Při klasickém screeningu rakoviny bývají používány radioaktivní kontrastní látky aplikované injekčně, ale už jen tato aplikace může být příčinou dalšího bujení. Jinými slovy, stejné prostředky, které spouští a podporují rozvoj rakoviny, bývají lékaři používány k jejímu odhalování v těle. Místo potenciálně škodlivých látek ale nyní bude možné využívat k diagnostice nádorů roztok s cukrem.

„Nová metoda využívá injekčního podání cukrového roztoku a mohla by takto nabídnout levnou a hlavně bezpečnou alternativu k dosavadním způsobům detekování zhoubných nádorů, u nichž bylo dosud potřeba používat radioaktivní materiál,“ říká Dr. Simon Walker-Samuel, vedoucí výzkumného týmu, působící na univerzitě v centru CABI (Centre for Advanced Biomedical Imaging).

Zajímavá je také skutečnost, že množství cukru, potřebné k efektivní identifikaci přítomnosti zhoubného nádoru při metodě glucoCEST odpovídá přibližně polovině běžné čokolády. Na druhé straně to je překvapující, neboť i takto relativně malé množství cukru má v sobě potenciál podporovat další rozrůstání rakoviny.

 

Mnoho rakovinových nádorů také přímo reaguje na inzulín, produkovaný při konzumaci cukru

Zmíněná studie z londýnské univerzity samozřejmě není jediná, která by poukazovala na spojitost mezi konzumací rafinovaného cukru a nemocemi jako je rakovina. Mezi další takové studie, které ještě probíhají, patří například i studie prováděna na Kalifornské univerzitě v San Francisku pod vedením Dr. Roberta H. Lustiga, M.D., profesora pediatrie. Také tato studie potvrzuje, že rozmach současných chronických onemocnění bývá způsobován i konzumací cukru.

Na následujícím odkazu se můžete podívat na video, kde Dr. Lustig předkládá hořkou pravdu o cukru, který konzumujeme: https://youtu.be/dBnniua6-oM

Také hormony, které se v těle produkují následkem konzumace cukru, slouží k výživě rakovinných buněk.

 

V důsledku to pak znamená, že pokaždé, když vypijete sladkou limonádu nebo sníte koláč, vaše tělo vytváří určité sloučeniny, které stimulují rakovinové buňky nejen k přijímání cukru, ale i k jejich růstu a rozšiřování



„Začínáme zjišťovat, že inzulín může vyvolávat nepříznivé účinky u mnoha nemocí, v prvé řadě se to ale týká rakoviny,“ říká Dr. Lewis Cantley z Harvardské univerzity ve svém interview na stanici CBS.

„Pokud máte zhoubný nádor, jenž obsahuje receptory na inzulín, pak u něj dochází ke stimulaci příjmu glukózy, jež se objeví v krvi. Než aby se tato uložila ve formě tuku nebo spotřebovala při činnosti svalů, je využita v nádoru k jeho dalšímu růstu.“


Originál: https://www.naturalnews.com/041232_cancer_cells_processed_sugar_research.html

 

 

 

KLOUBNÍ VÝŽIVA,

 

MUDr.Ladislav Šafránek, lékař pro zdravou dlouhověkost

 

KTERÁ JAKO JEDINÁ OBNOVUJE CHRUPAVKU

ČLÁNEK

Nejlepší kloubní výživa

 

s KAMZÍKEM A KLOKANEM daleko nedoskáčete

 

 

 

 LNĚNÝ OLEJ S LIGNANY

lisovaný v Ostravě

s Certifikátem i omegy 3 a 6

Zdrojem oleje je původní odrůda lněného semínka bez pescitidů, kterou používala v úspěšné léčbě Dr. Budwig, z Kazachstánu

 

 

NEJÚČINNĚJŠÍ

PŘÍRODNÍ ANTIBIOTIKA

kvalitní české výrobky

OREGÁNOVÝ OLEJ          ECHINACEA

ideálně trvale v domácí lékárničce

prozdravi.cz

k

 

 

ČISTÝ VZDUCH ALESPOŇ DOMA

96% ÚČINNOST

NAPROSTO TICHÝ CHOD

DOMOV BEZ KARCINOGENNÍHO MIKROPRACHU

 

 

PROTOPAN

ideální také na atopický ekzém

 

 

YUCCA PREMIUM

ODSTRANĚNÍ USAZENIN Z TĚLA

ČLÁNEK


RECENZE

Obezřetně v případě transplantátu, implantátu, kardiostimulátoru...

 

(z 85+zkušeností)

"Po ročním užívání YUCCY jsem byl přeřazen z CHPN III. třídy (středně těžká plícni nemoc) do II. třídy (lehká plícní nemoc). Přestal jsem brát všechny léky co mně předepsal lékař a spolehl se na YUCCU. Jsem úplně nadšený a doktoři nechápou."

 

 

JAREK NOHAVICA

ZADEK JAK ŽOK

A nakonec - Úspěšná léčba

 

 

MLÁDÍ A DLOUHOVĚKOST

to jsou EXTRAKTY

z DUANWOOD RED  REISHI zkušenosti 

NEJÚČINNĚJŠÍ MEZI REISHI

Odtud je nejúčinnější Reishi - DUANWOOD RED REISHI

video z návštěvy pěstitelů Duanwood Red Reishi v Číně v horské oblasti Jiangshan

DUANWOOD RED

REISHI EXTRAKT   REISHI SPÓR

Nejsilnější extrakt z REISHI na českém trhu!!!100% spórový prášek z Duanwood Red Reishi!!!

DUAWOOD RED

REISHI TRITERPEN MAX

Extrakt s vysokým obsahem triterpenoidů. Více než 20 triterpenoidů%!Triterpen MAx 20% triterpenů
Nejsilnější Cordyceps na českém trhu!!!Cordyceps Extra Strong

JAK JE TO S KVALITOU CORDYCEPSU?

ČAGA  EXTRAKT

EXS CERTIFIKÁTEM KVALITY

100% Sibiřská ČagaDuanwood Red Reishi Extrakt 40% polysachardiu, 4% triterpenů

 

Jak funguje Fenuprim - video

ENDOGENNÍ DÝCHÁNÍ

FROLOVŮV DÝCHACÍ TRENAŽÉR

Frolovův dýchací trenažér  je určen k provádění dýchacích cvičení za účelem prevence a léčení různých onemocnění. Nácvik tzv. endogenního způsobu dýchání pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu, činnost mozku a všech vnitřních orgánů, posiluje aktivitu imunitního systému, zlepšuje psychický a emociální stav. Přispívá k udržení dobrého zdraví a vysoké úrovně duševní aktivity.

Účinek:

  • normalizuje arteriální tlak,
  • zlepšuje krevní oběh,
  • zklidňuje nervovou soustavu,
  • zpomaluje proces stárnutí,
  • zlepšuje ventilaci plic,
  • zpevňuje dýchací svaly - předchází plicním a bronchiálním onemocněním,
  • příznivě ovlivňuje léčbu chronické bronchitidy, bronchiálního astmatu, vegetativní dystonie, hypertonického onemocnění a stenokardie,
  • zvyšuje účinnost léků a zkracuje dobu léčení.

 

SMRT ZAČÍNÁ V TLUSTÉM STŘEVU

Vyčištění střeva a syndrom propustného střeva

 

 

 

ČISTÉ STŘEVO

je doménou  ENTEROSGELU

český výrobek z Jeseníku pro celou EU

pro domácnost a uzdravení bez CHEMIE!