Vyzkoušená léčba a prevence rakoviny, kterou chce oficiální medicína před Vámi utajit

Barbara L. Minton

V tomto článku bude řeč o tom, jak můžete předejít nebo léčit rakovinu s pomocí láhve se lněným olejem a s krabicí sýrů cottage. Jakkoliv se to může zdát neuvěřitelné, je to pravda, která byla prokázána a zdokumentována. Je rovněž pravdou, že tato metoda je mohutně zatajována, protože tzv. průmysl rakoviny má svou odvrácenou stránku a tou je velký byznys.


Může se stát, že vy nebo někdo, koho velmi milujete, dostane rakovinu a budete z toho velmi vystrašeni. Oficiální medicína vás odjakživa poučovala, že v takovém případě jste ohroženi na životě a že nejlepší, co můžete udělat, bude podstoupit „standard lékařské péče“ - a to co nejdříve (jinak by mohlo být pozdě). Váš lékař na vás vysype všemožné děsivé statistiky o tom, co se stane, pokud se nenecháte okamžitě operovat a pak ozařovat, chemoterapicky léčit a pak prožívat zbytek života s léky, které způsobí vaši zchátralost. A budou na vás ze všech stran činit nátlak, abyste dali okamžitý souhlas k takovým ničivým způsobům léčby.

Ve vaší hlavě to začne vířit, nejste schopni si seřadit své myšlenky a marně hledáte nějaký dobrý nápad. V té chvíli vás má průmysl rakoviny přesně tam, kde potřebuje. Nejste ve stavu, kdy byste byli schopni se ohlížet po nějakých alternativách. Pokud byste se sebrali a začali pátrat po tom, čím rakovina je ve skutečnosti a jak ji lze také léčit, pak by se museli lékaři začít obávat, že uniknete jejich jedům. To bývá hlavním důvodem, proč na vás tlačí tak intenzivně.

Čím je tedy ve skutečnosti rakovina? Dostává ji člověk kvůli tomu, že trpí nedostatkem operací, ozařování, chemoterapie a léků? Jakmile si uvědomíte, že odpověď na tuto otázku je rozhodné „ne“, dojde vám také, že tradiční „léčebný standard“, přestože je poskytovaný státem, vlastnícím specializovaná pracoviště, nepředstavuje žádnou léčbu. Proto není důvod příliš spěchat a upisovat se takovému léčení-neléčení. Vy si skutečně můžete dovolit dát chvíli na čas, relaxovat a najít ztracený klid a až pak se rozhodovat s pomocí racionálního přístupu, založeného na alternativách, které by opravdu nabízely potenciál k úplnému vyléčení. Ať už máte hodně peněz nebo ne – dokonce i pokud nemáte zdravotní pojištění, můžete se skutečně vyléčit z rakoviny.

Rakovina bývá znamením toho, že do svého těla dostáváte něco velmi špatného. Pokud se ve vaší rodině často vyskytuje rakovina, budete se možná domnívat, že je už ve vašich genech a že se s tím nedá nic dělat. To však není pravda. Bez ohledu na to, jaká je vaše genetická výbava, jsou to především vaše volby, které jsou určující, zda se ve vás budou aktivovat geny vyvolávající rakovinu. Rakovina není smrtelné onemocnění. Je to budík, který má zachránit váš život. S touto myšlenkou se tedy pojďme vrátit zpět ke lněnému oleji a k sýru cottage.

Dr.Johanna Budwig

Dr. Johanna Budwigová se narodila v Německu v roce 1908 a zemřela ve věku 95 let. Svůj život zasvětila výzkumu rakoviny a často bývá uváděna jako jeden z nejlepších výzkumníků rakoviny v Evropě. Měla také vzdělání v oborech biochemie a fyziky a byla uznávanou autoritou v problematice tuků, olejů a výživy. Po mnoha letech vyčerpávajícího výzkumu, do kterého patřily roky klinických experimentů, se Dr.Budwigové podařilo prokázat, že tepelně nezpracovaný lněný olej může tělu poskytovat esenciální mastné kyseliny, které jsou schopné doplňovat ztráty kriticky potřebných fosfolipidů a lipoproteinů, chybějících ve stravě mnoha lidí. To bylo charakteristické nejen pro její dobu, ale tyto látky chybí v naší stravě i dnes – a to dokonce ještě ve mnohem větší míře.

S pomocí analýzy krve od mnoha pacientů s rakovinou Dr.Budwigová doložila, že u těchto lidí výrazně schází uvedené důležité složky výživy. Vzorky krve od pacientů v pokročilejších stádiích vypadaly spíše jako substance se žlutozeleným nádechem, než jako normální jasně červená krev s hemoglobinem – to ukazovalo na sníženou schopnost krve přenášet kyslík k buňkám. Po několikaměsíční léčbě, založené na pravidelných dávkách lněného oleje se rakovinné nádory postupně ztrácely a zdravá barva krve byla se díky zdravým červeným krvinkám vracela zase zpět. Tato změna barvy signalizovala zvyšování hladin fosfolipidů a lipoproteinů.

Její objev, jak upravit tuky, aby se rozpouštěly ve vodě, byl zároveň i jejím vrcholným životním okamžikem. Přišla na to, že tuky se stanou rozpustitelné ve vodě a schopné procházet buněčnými stěnami pouze tehdy, pokud jsou obaleny proteinem. A to je právě případ sýra cottage. To je potravina, ve které jsou tuky lněného oleje vázané sirnatým proteinem ze sýra, který provádí jejich molekuly skrze buněčné membrány až do buněčných stěn.

Dr.Budwigová neoblomně vystupovala proti používání hydrogenovaných, částečně hydrogenovaných nebo polysaturovaných tuků. Uvědomovala si, že chemické zpracování těchto tuků má ničivé účinky na jakýkoliv tělesný orgán. Srdce odmítá takové tuky a ty pak končí jako organická tuková úložiště v srdečním svalu a blokují krevní oběh, škodí jeho fungování, brání obnově buněk a přerušují normální průtok krve a lymfy.

Mezi pacienty Dr.Budwigové patřili i tací, kteří již byli v terminálním stádiu a lékaři klasické medicíny jim nedávali naději – mnozí z nich už počítali jen s několika dny nebo i hodinami života. Léčba těchto pacientů spočívala v jednoduché stravě založené na kombinaci lněného oleje a kvarku (evropská obdoba sýra cottage). Její publikovaná výzkumná práce je plná svědectví lidí z celého světa, kterým byla diagnostikována rakovina v terminálním stadiu a byly úplně vyléčeni s pomocí diety Dr.Budwigové. Přínosy jejích výzkumů se ale vztahovaly i na uzdravení lidí s dalšími nemocemi, které způsobují ochablost.

K dispozici nám zůstaly tisíce dokumentovaných případů uzdravení z rakoviny díky použití léčebného postupu Dr.Budwigové. S ohledem na její výzkum a praxi byla Dr. Johanna Budwigová sedmkrát nominována na Nobelovu cenu, ale nemohla žádnou dostat kvůli nátlaku německého farmaceutického a medicínského průmyslu, který vůči ní vyvíjel neustávající kampaně plné hanobení a obtěžování a blokoval vydávání jejích odborných prací a klinických studií.

Naše tělo má elektřinu

Průmyslově zpracované a přepálené oleje nejenže ohrožují integritu buněčných membrán v lidském těle, ale navíc v nich snižují i elektrické napětí, což velmi zvyšuje sklony k chronickým a smrtelným chorobám. U takto degradovaných tuků dochází ke změnám a k poškozování jejich elektrického pole, což vede k tomu, že tělesné buňky nemohou správně fungovat. Schopnost tuků vázat se s proteiny a rozpouštět se ve vodě je ztracena. Z tohoto důvodu nemohou tuky prostupovat do buněk a sloužit jim tak jako palivo a prostředek k udržování správné hladiny elektrické energie. Uvědomte si, že pouze v prostředí chudém na kyslík mohou bujet rakovinné buňky.

Správný metabolismus tuků ovlivňuje všechny životní funkce a orgány v lidském těle, včetně regenerace buněk a jejich zanikání. Během růstu buňky můžeme pozorovat polaritu mezi kladně nabitým jádrem a zápornou buněčnou membránou. V průběhu fáze dělení potřebuje mít dceřinná buňka dostatek energie ke kompletnímu oddělení od svého rodiče. Tento proces umožňují právě mastné kyseliny bohaté na elektrony. Pokud se tento proces naruší kvůli nedostatku nenasycených tuků bohatých na volné elektrony, buňky se začnou dělit neúplně.

Takový nežádoucí proces je možné obrátit tím, že poskytneme tělu potravu, která poskytuje složky obnovující elektrické poměry a tím se znovu rozběhne stagnující cyklus dělení. Olej ze lněných semen má molekulární konfiguraci, která má v horní vrstvě tři pí-elektrony a dvojnou vazbu mezi atomy. To mu dává schopnost přenášet velké množství energie a tělu to dovoluje mnohem větší asimilaci a transportní kapacitu kyslíku. To způsobuje, že se tumory rozpouští a příznaky nedostatečné polarity buněk mizí. Zde je výňatek z výsledků výzkumu Dr.Budwigové:

„V okamžiku kdy se v řetězci mastné kyseliny objeví dvojité nenasycené vazby se účinky násobí a v silně nenasycených tucích – v tzv. „linoleových“ kyselinách je pak generováno pole elektronů. Jde o měřitelné elektrické napětí, které může být rychle přeneseno do těla a takto obnovit napětí živé substance – především tkání mozku a nervů. Jsou to právě vysoce nenasycené mastné kyseliny, které hrají rohodující roli v dýchací činnosti těla. Bez nich nemohou enzymy v plicích fungovat a člověk se dusí – i navzdory přivedení kyslíku, jak je obvyklé v nemocnicích. Nedostatek těchto nenasycených mastných kyselin paralyzuje mnoho životních funkcí. V prvé řadě zabraňuje zužitkovat vzduch, který vdechujeme.

Dovolte slunci, aby na Vás svítilo

Dr. Johanna Budwigová také zkoumala vztah mezi tuky, elektrony, fotony a solární energií slunce. Byla si vědoma zdraví prospěšné energie slunce a jejích účinků na tělo. Tato energie je charakteristická fotony, představujícími nejčistší formu energie. Pro lidí je velmi žádoucí, aby se slunci nevyhýbali – projeví se to ve zvýšených hladinách fotonů v jejich těle. To lze ještě dál vylepšit stravou bohatou na volné elektrony, jako je lněný olej, sýr cottage, a tak mít ještě větší prospěch ze slunečních paprsků.

Podle Dr.Budwigové „hmota vždy mívá svou vlastní vibraci a totéž platí i o lidském těle. Absorpce energie musí korespondovat s vlastní vlnovou délkou.“ To je princip, který činí ze slunce a lidského těla kompatibilní položky – ovšem za předpokladu, že lidské tělo je naladěno na příjem slunečních paprsků. Jakmile se pacienti Dr.Budwigové začínali cítit lépe, dostávali pokyn, aby se posadili na slunci a zjišťovali, jak to prospívá jejich tělu.

Dr. Budwigová spatřovala elektrony ve stravě jako významné pro náš rezonanční systém a energii ze slunce. Lidské tělo přirovnávala k anténě, která přijímá jeho záření a to je pak v souhře s elektrony z naší potravy. Jde o určující princip pro zajišťování všech životních funkcí lidského těla.

Co může tento výzkum znamenat pro Vás

Většina potravin a téměř všechna svačinová jídla běžných Američanů obsahují tepelně zpracované oleje. Tyto ale ztratily svou integritu a ztratily svou schopnost poskytovat životadárnou energii a přenášet kyslík, který je nezbytný pro správné fungování tělesných buněk. Pokud patříte mezi ty, kdo mají rakovinu nebo jste ji prodělali anebo se jí chcete vyhnout v budoucnu, musíte vzít tuto skutečnost na vědomí. Váš lékař vám možná řekne, že to, co jíte, nemá nic společného se vznikem vaší rakoviny. Nic však nemůže být od skutečné pravdy vzdálenější, než taková tvrzení.

Originál:
https://www.naturalnews.com/025079.html

 

Více:

 



Léčebná kůra Dr. Johanny Budwigové je vlastně léčba stravou a působí proti rakovině i dalším vysilujícím chorobám. Byla navržena pro použití u těžce nemocných a postižených pacientů s rakovinou, kteří byli svými lékaři posíláni domů, aby tam mohli zemřít. Tito pacienti bývali tak těžce nemocní, že mnozí nebyli schopni přijímat jakoukoliv stravu a proto musela být léčba zpočátku prováděna s pomocí klystýrů. Tato kůra je tak prostá, že ji lze přizpůsobovat na míru v jakékoliv situaci: od těch, kteří jsou na samé hranici smrti až po ty, kteří hledají prevenci, která by mohla být součástí jejich zdravého životního stylu.

Při tomto léčebném postupu jsou používány pouhé dvě nezbytné potraviny: lněný olej a sýr cottage (lze jej nahrazovat i jinými sířenými proteiny – např. v jogurtech nebo v kefíru). Tento olej je zdrojem tuků s volnými elektrony a sířené proteiny jej na sebe vážou a činí jej rozpustným ve vodě. V tomto stavu je olej schopen přenášet velká množství kyslíku přímo do tělesných buněk. Rakovinné buňky na rozdíl od nich nedokáží přežívat v prostředí obohaceném o kyslík.

Jak vytvářet léčivou směs

Kvalita těchto ingrediencí by měla být ta nejlepší, kterou dokážete nalézt. Lněný olej by měl být organický a pocházet z chladícího boxu prodejny zdravé výživy. Olej, který obsahuje lignany (druh fytoestrogenů), má ještě lepší účinky. Nekupujte však zbytečně kapsle nebo nechlazený olej v lahvích, protože ten rychle žlukne a tím své účinky ztrácí. Sýr cottage by měl být rovněž organický a nízkotučný.

Je vhodné využívat mixéru k rozdrcení hrudek a k dokonalému smísení obou složek. Dostačující je ale i rozmělnění hrudek v hrnku pomocí lžíce. Směs je potřeba míchat tak dlouho, až na hladině není vidět žádný olej. Tehdy už můžete mít jistotu, že rozmíchaná směs je ve vodě rozpustná a má schopnost prostupovat buněčnými stěnami. Najednou si můžete rozmíchat i velkou dávku, protože lněný olej, který jinak bývá velmi nestálý a rychle žlukne, se ve směsi s rozetřeným sýrem stává naopak stabilním.

Doporučovaný poměr je jeden díl oleje na dva díly sýra. V případě, že použijete jogurt nebo kefír, bude potřeba zvětšit jeho množství až na trojnásobek (poměr pak bude až 1 :6). Pro dosažení krémovější směsi je možné přidávat i mléko.

Namíchaná směs mívá velmi příjemnou chuť. Pokud však chcete, můžete do ní přidávat kousky ovoce nebo čerstvě vytlačenou šťávu, med nebo byliny. Výraznější chuť a další léčebné účinky lze získat i s pomocí kurkumy, kmínu, kopru, česneku nebo chilli. Pokud je ale směs určena těžce nemocnému, je lépe nic nepřidávat – výjimkou jsou pouze med nebo ovocná šťáva.

Lidé s chronickým nebo terminálním stadiem nemocí by měli zkonzumovat 6-8 lžic směsi s olejem za den. Dr. Budwigová ale upozorňovala, že nemocní s rakovinou slinivky nebo jater by měli postupovat pomalu a začínat s pouhou čajovou lžičkou, aby svému tělu umožnili se postupně přizpůsobit optimální dávce.

Lidé, kteří si chtějí zajistit prevenci proti rakovině nebo ti, kteří ji prodělali a chtějí zabránit jejímu návratu, si přidávají směs ke své zdravé stravě a konzumují ji jednou denně. Jestliže je rakovina v aktivním stavu, je potřeba užívat větší dávky. A protože se nejedná o lék, ale o potravinu, celkové množství není nijak přísně předepsáno. Při tomto přístupu je pak možné dosáhnout dobrého zdraví. Někteří lidé si však volí cestu přísnějšího dodržování postupu Dr. Budwigové, který je popsán níže a současně s ním i pravidelně užívají připravenou směs.

Jak léčit těžce nemocné

Pacienti, kteří byli příliš nemocní na to, aby mohli konzumovat už od počátku směs, byli léčeni zadržovaným klystýrem s použitím až jednoho šálku oleje denně. Pacient se pokoušel zadržet v sobě olej co nejdéle – minimálně však alespoň 15-20 minut. Když se pacientovi navrátily síly alespoň natolik, že mohl být krmen ústy, začala mu být podávána směs. Dr. Budwigová u těžce nemocných také používala olejové zábaly. Olej býval nanášen na celý povrch těla, přednostně ale vždy do podpaždí, na prsa a do třísel, protože zde jsou koncentrovány lymfatické dráhy. Také byl aplikován na oblasti kolem postižených orgánů. Olej byl na kůži ponecháván asi 15-20 minut a pak bylo tělo omyto teplou vodou. Pacient si pak na krátkou dobu odpočinul, zatímco se olej vstřebával hlouběji do pokožky díky roztaženým pórům. Nakonec bylo použito mýdlo, houba a teplá voda, aby se kůže zbavila i posledních zbytků oleje.

Jakmile pacient získal dostatek síly, aby se mohl najíst, začala mu postupně být dávána směs, až byl schopen zkonzumovat asi 230 gramů denně. V tomto období nebylo potřeba dodávat další výživu – výjimkou byl pouze med nebo čerstvé ovocné šťávy. Pokud to bylo pro pacienta příliš náročné, dávalo se mu trochu šampaňského, protože tělo s ním směs přijímá snadněji než s medem nebo džusem.

Jak se začalo pacientům dařit lépe a byli schopni přijmout větší množství směsi, začalo u nich období intenzivní terapie, trvající v průměru asi 3 měsíce. Po této periodě následovalo období, kdy se pomalu snižovalo množství podávané směsi a bylo potřeba vydržet až do návratu zdraví.

A když pacienti dosáhli zlepšení, bylo jim doporučováno sedět krátkou dobu na slunci.

Jakmile zjevné projevy nemoci ustoupily, Dr. Budwigová trvala na tom, aby její pacienti stále užívali udržovací dávky kvůli další prevenci. Tyto dávky by bylo možné považovat za potřebné pro každého, kdo se chce vyhnout vážnému onemocnění a také pro ty, kteří se zbavili příznaků svého onemocnění rakovinou. Tato preventivní dávka byla vypočítávána podle tělesné váhy: na každých 50 kg jedna čajová lžička oleje.

Dieta podle Dr. Budwigové

Johanna Budwigová vytvořila jídelníček, který doporučovala všem svým pacientům. Tento kladl důraz na čerstvé a celé potraviny. Dr. Budwigová se zasazovala o vyloučení cukru, živočišných tuků a masa, margarínů, jídel s konzervanty a olejů do salátů – s výjimkou extra panenského olivového oleje. Tato jídla totiž zeslabují elektrické pole buněk.

Do její diety patřily čerstvě připravované zeleninové šťávy z mrkve, celeru a červené řepy. Dr. Budwigová trvala na tom, aby její pacienti denně vypili tři šálky horkého čaje – přednostně mátového nebo šípkového. Jen jeden šálek mohl být s černým čajem.

Zde následuje v obrysech její denní rozvrh:

  • Před snídaní – sklenice zkysaného mléka nebo kyselé zelí
  • Snídaně – cereálie smíchané se dvěma lžičkami drceného lněného oleje, med a čerstvé ovoce. Je možné přidávat i ořechy.
  • Dopoledne – sklenice šťávy z čerstvé mrkve, jablek a celeru nebo řepy
  • Oběd – zelený salát nebo jiná syrová zelenina, na kterou je možné přidávat dressing, křen, pažitku nebo petržel. Zelenina vařená v páře, brambory nebo hnědá rýže, pohanka, jáhly. Jako dezert ovoce.
  • Odpolední svačina – malá sklenička přírodního vína (bez konzervantů) nebo šampaňského, čerstvý ovocný džus se 2 lžičkami lněných semínek a medu.
  • Večeře – teplé jídlo v podobě ovesných nebo pohankových hrudek v zeleninové polévce nebo sušenek v bylinkové omáčce. Omáčky a polévky mohou být slazeny pouze medem nebo hroznovou šťávou

Směs lněných semen s medem může být konzumována kdykoliv v průběhu dne. Semena by však měla být rozdrcená nebo namletá.


Dr. Budwigová měla také recept na majonézu, kterou je možné nahrazovat její obvyklou směs:

Smíchejte 2 lžičky lněného oleje, 2 lžičky mléka a 2 lžičky jogurtu. Přidejte 2 lžičky citronové šťávy nebo jablečný ocet a 1 lžičku hořčice. Možno doplnit bylinami, jako je majoránka nebo kopr. Pak přidejte 2-3 kousky nakrájené naložené zeleniny (bez konzervantů). Může být přidána i bylinková sůl.

Aby si člověk udržel optimální zdraví po vyléčení z rakoviny a i pro její prevenci, potřebuje dodržovat tuto dietu nebo její varianty, založené na rostlinných složkách. Po celý zbytek života je už ale nutné se vyhýbat průmyslově zpracovaným jídlům.


Výzkumy a klinické objevy Dr. Budwigové

Dr. Johanna Budwigová publikovala množství zpráv o svém výzkumu a klinických objevech. Avšak pouze tři její knížky byly dosud přeloženy do Angličtiny. Jsou dnes dostupné prostřednictvím www.Amazon.com a dalších online prodejců. Další informace o jejím dietním programu je možné nalézt v knize The Oil Protein Diet Cook Book.

Originál: https://www.naturalnews.com/024719_cancer_food_flax.html

 

VYSOCE ÚČINNÉ

PŘÍRODNÍ  EXTRAKTY

jediné na trhu s Certifikáty účinných látek

 E- SHOP 


 

100% kvalita jen v rostlinných kapslích

 

k

 

KLOUBNÍ VÝŽIVA,

 

MUDr. Šafránek Ladislav

 

KTERÁ JAKO JEDINÁ OBNOVUJE CHRUPAVKU

ČLÁNEK

Nejlepší kloubní výživa

 

s KAMZÍKEM A KLOKANEM daleko nedoskáčete

 

 

KAMENY PRO ZDRAVÍ

 

NEJÚČINNĚJŠÍ

PŘÍRODNÍ ANTIBIOTIKA

kvalitní české výrobky

OREGÁNOVÝ OLEJ          ECHINACEA

ideálně trvale v domácí lékárničce

 

HOTEL.CZ

Beskydy 300x250

YUCCA PREMIUM

 

ODSTRANĚNÍ USAZENIN Z TĚLA

ČLÁNEK


RECENZE

Obezřetně v případě transplantátu, implantátu, kardiostimulátoru...

 

(z 85+zkušeností)


"Po ročním užívání YUCCY jsem byl přeřazen z CHPN III. třídy (středně těžká plícni nemoc) do II. třídy (lehká plícní nemoc). Přestal jsem brát všechny léky co mně předepsal lékař a spolehl se na YUCCU. Jsem úplně nadšený a doktoři nechápou."

 

 

MLÁDÍ A DLOUHOVĚKOST

to jsou EXTRAKTY

z ČERVENÉ  REISHI zkušenosti 

královny mezi Reishi

 

JEDINEČNÉ  EXTRAKTY

s CERTIFIKÁTY - GARANCE ÚČINNÝCH LÁTEK

 

 

REISHI EXTRAKT          REISHI SPÓR

Nejsilnější extrakt z REISHI na českém trhu!!!100% spórový prášek z Duanwood Red Reishi!!!
Extrakt s vysokým obsahem triterpenoidů. Více než 20 triterpenoidů%!
Nejsilnější Cordyceps na českém trhu!!!Cordyceps Extra Strong

 

JAK JE TO S KVALITOU CORDYCEPSU?

 

ČAGA  EXTRAKT

EXS CERTIFIKÁTEM KVALITY

100% Sibiřská ČagaDuanwood Red Reishi Extrakt 40% polysachardiu, 4% triterpenů

 

Jak funguje Fenuprim - video

ENDOGENNÍ DÝCHÁNÍ

FROLOVŮV DÝCHACÍ TRENAŽÉR

 

Frolovův dýchací trenažér  je určen k provádění dýchacích cvičení za účelem prevence a léčení různých onemocnění. Nácvik tzv. endogenního způsobu dýchání pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu, činnost mozku a všech vnitřních orgánů, posiluje aktivitu imunitního systému, zlepšuje psychický a emociální stav. Přispívá k udržení dobrého zdraví a vysoké úrovně duševní aktivity.

Účinek:

  • normalizuje arteriální tlak,
  • zlepšuje krevní oběh,
  • zklidňuje nervovou soustavu,
  • zpomaluje proces stárnutí,
  • zlepšuje ventilaci plic,
  • zpevňuje dýchací svaly - předchází plicním a bronchiálním onemocněním,
  • příznivě ovlivňuje léčbu chronické bronchitidy, bronchiálního astmatu, vegetativní dystonie, hypertonického onemocnění a stenokardie,
  • zvyšuje účinnost léků a zkracuje dobu léčení.

 

 

 

 

SMRT ZAČÍNÁ V TLUSTÉM STŘEVU

 

Vyčištění střeva, syndrom propustného střeva

 

 

 

 

ČISTÉ STŘEVO

je doménou  ENTEROSGELU

český výrobek z Jeseníku pro celou EU

pro domácnost a uzdravení bez CHEMIE!

 

ENTEROSGEL

je inovativní střevní adsorbent (enterosorbent), který působí v trávicím traktu, kde na sebe váže toxiny, škodlivé látky, patogeny a alergeny a odvádí je z těla ven.


Enterosgel je léčivý preparát, detoxikační gel, enterosorbent, který odvádí z organizmu škodlivé látky. Je to něco jako "chytrá" houba s póry, jejichž velikost odpovídá velikosti molekul škodlivých látek. Prospěšné látky preparát nesorbuje. Vhodný i pro děti. Nulové vedlejší účinky!