Pokud by nemocnice používaly Zelenkův protokol s intravenózním podáváním vitaminu C a vitaminu D, pak by úmrtí na covid-19 prakticky neexistovala. S lidmi je již manipulováno dávno před covidem - Aspartam, glutaman, fluoridy..., aneb veřejnost (ovce) podle britské vlády miluje poslušnost

Lance D Johnson, 21. ledna 2022

Multicentrická, randomizovaná, otevřená studie hodnotila účinnost vitaminu D a Zelenkova protokolu (hydroxychlorochin (Plaquenil), zinek a azitromycin). V sedmi nemocnicích v Turecku byl aplikován léčebný protokol s vitaminem C a bez něj, aby byla zkoumána jeho účinnost na zkrácení doby trvání nemoci a prevenci úmrtí.

Z 237 hospitalizovaných pacientů (ve věku 22-99 let) jeden zemřel ve věku 70 let. Pacient měl závažný nedostatek vitaminu D a základní onemocnění srdce a plic. Zbývajících 99,58 % pacientů se uzdravilo díky širokospektré přirozené imunitě. Během studie vědci zjistili, že 97% všech hospitalizovaných pacientů trpělo nedostatkem vitaminu D. Pacienti, kteří měli závažný nedostatek vitaminu D (55%), častěji končili na jednotce intenzivní péče a byli hospitalizováni déle. Většina (73%) hospitalizovaných pacientů také trpěla základními komorbiditami, jako je cukrovka, srdeční a plicní onemocnění.

Výzkumníci zjistili, že intravenózní podávání vitaminu C urychlilo zotavení pacientů z průměrných 45 dnů v nemocnici na 15 dnů. Studie uzavírá, že "léčebný protokol HCQ, AZM a zinku s vitaminem C nebo bez něj je při léčbě COVID-19 bezpečný a účinný, přičemž vysoká dávka intravenózního vitaminu C vede k výrazně rychlejšímu zotavení".

Potlačení účinné léčby proměnilo nemocnice v novodobé plynové komory

Poté, co Světová zdravotnická organizace (WHO) vyhlásila v únoru 2020 "celosvětovou pandemii", se všechny oči upřely na kapacitu nemocnic. Přestože ve většině nemocnic po celé zemi nikdy nedošlo k tolik očekávanému nárůstu infekcí, existovaly nemocniční systémy ve vnitřních městech, které zaznamenaly prudký nárůst úmrtnosti. Nemocnice v New Yorku byly mezi prvními, které inzerovaly své selhání při léčbě pacientů s covidem-19.

Tyto městské nemocnice jsou běžně přeplněné pacienty s chřipkou, zápalem plic, RSV a různými nozokomiálními infekcemi, ale v roce 2020, během probuzení covid-19, se svět přesvědčil o problémech v rámci zdravotnického systému. Beznadějné ventilační protokoly byly od počátku standardem péče. Federální reakce na koronaviry pod vedením doktora Anthonyho Fauciho si vynutila jejich plošnou výrobu.

V obavách z šíření neznámého kmene těžkého akutního respiračního syndromu byly nemocnice motivovány k včasné a časté diagnostice covidu-19, a to i v případě, že na něj bylo pouhé podezření. Podvodné PCR testy byly masově zaváděny, přestože nikdy nebyly určeny k identifikaci a správné diagnostice jediné infekční nemoci. Hromady nemocničních pacientů byly narychlo připojeny na uzavřený systém, tzv. ventilátory, aby se zabránilo jejich "šíření" nebo vdechování do okolního vzduchu. Tyto přístroje smrti ničily plíce, způsobovaly oxidační poškození, vyvolávaly nozokomiální infekce a cytokinové bouře, což vedlo ke strašlivé úmrtnosti. V rámci tohoto systému teroru a iatrogenních chyb byly nemocniční systémy odhaleny jako novodobé plynové komory.

Pod Fauciho vedením byli pacienti nuceni trpět díky experimentům s vakcínami, biologickými zbraněmi

Pod Fauciho vedením nemocniční systémy ignorovaly všechny účinné léčebné protokoly, které se úspěšně používaly po celém světě. Účinné léčebné protokoly z nezávislých amerických klinik byly rovněž ignorovány a cenzurovány. Zelenkův protokol používal hydroxychlorochin (HCQ), zinek a azitromycin na počátku úspěšné léčby tisíců pacientů. Pojišťovny a farmaceutický průmysl však ovládají lékařskou profesi a využívají regulační orgány, jako je FDA, aby lékařům vnucovaly svou takzvanou vědu. Fauci rychle zrušil Zelenkův protokol v USA, ale prosadil široké používání vysoce ziskového Remdesiviru, který jen přispívá k selhání ledvin, iatrogenním poškozením a zvyšující se úmrtnosti.

Aby bylo možné legálně schválit "vakcínu" s povolením FDA pro nouzové použití, nesmí existovat žádné účinné léčebné protokoly. Experiment s mRNA vakcínou, který přispěl k dalším lékařským omylům a předčasným úmrtím, byl USA a zbytku světa vnucen prostým zatajením cenných informací o životaschopných léčebných postupech a potlačením používání nutraceutik, antivirotik, bylinné medicíny, bronko-dilatancií, imunomodulátorů a protizánětlivých léků. Po dvou letech sledování těchto zločinů proti lidskosti mnozí zdravotníci nyní zjevně vypadají jako Mengeleho loutky, které prosazují propagandu a zatajují léčbu, která funguje.

Dr. Fauciho, CDC a FDA není třeba vyšetřovat, protože jejich zločiny jsou přímo na očích. Fauci a diktátoři z CDC využívají ohromující počet úmrtí na covid-19, aby obvinili neočkované, ale tito propagandisté veřejného zdraví ve skutečnosti jen využívají nevinné lidi jako obětní beránky, aby zakryli rozsáhlý seznam vládních zločinů. Mezitím se s "neočkovanými" v amerických nemocnicích stále špatně zachází a oni musí bojovat za své právo používat základní protivirové protokoly, zatímco jsou neprávem izolováni, diskriminováni a špatně se s nimi zachází v nemocničních komorách smrti.

Kdyby nemocnice používaly hydroxychlorochin (HCQ), zinek a azitromycin (Zelenkův protokol) spolu s nitrožilním podáváním vitaminu C, vitaminu D, výživných šťáv, ivermektinu a antivirotik na rostlinné bázi, pak by smrtelné případy spojené s covidem-19 prakticky neexistovaly. Tyto léčebné protokoly byly všeobecně známé již dávno před rokem 2020, ale nemocnice nejsou finančně motivovány k řádné léčbě infekčních onemocnění. Tyto instituce smrti jsou zřízeny tak, aby vydělávaly na utrpení lidí. A co je ještě smutnější: laskaví zdravotníci jsou nuceni pracovat v tomto nátlakovém prostředí beznaděje a dřepět v rozdělující a zneužívající kultuře, kde už nemají ani autoritu nad vlastním svědomím nebo tělesnou autonomií.

Vitamín D by mohl skoncovat s covidem, jen kdyby o tom média mluvila

Ethan Huff 13.10.2021

Jedním z nejzdravějších států v USA, co se týče "případů" coronaviru Wuhan (Covid-19), je v současnosti Florida, která je shodou okolností slunečná a teplá. V mnoha severních státech, které se mezitím chýlí k podzimu, dochází k odpovídajícímu nárůstu nových případů.

Mnohé z těchto severních států jsou mnohem více "proočkované" než Florida a další jižní státy, a přesto jejich obyvatelé onemocní a zaplaví nemocnice v rekordním počtu? Jak je to možné? Jednou z odpovědí by mohl být nadbytek vitaminu D, který Floriďané dostávají díky své blízkosti k rovníku.

Ukázalo se, že čínský virus nemá rád vitamin D. A jižní státy, které jsou nasyceny větším množstvím vitaminu D z přirozeného slunečního záření - patří k nim také Alabama, Arkansas, Georgia a Texas - zaznamenávají odpovídající nižší nemocnost.

Ve stejné době severní státy, jako je Vermont, který je v současnosti "nejlépe proočkovaným" státem v zemi, zaznamenávají masivní nárůst hospitalizací. Důvodem je nejen nedostatečná expozice a příjem vitaminu D, ale také skutečnost, že očkování decimuje imunitní systém lidí a vytváří protilátkově závislé posílení (ADE).

Zatímco ve státě Mississippi, který je dalším příkladem z jihu, došlo k prudkému poklesu nových případů Fauciho chřipky, ve Vermontu počet případů kovidů prudce vzrostl.

"Počet hospitalizací v souvislosti s COVID-19 ve státě, který byl jedním z nejhůře postižených v zemi, klesl z 1 667 případů 19. srpna na 403 ve čtvrtek," informoval o Mississippi deník The Epoch Times.

"Ve Vermontu ... došlo k nárůstu z jednoho případu 5. července na 286 případů 1. října a z osmi hospitalizací v měsíci červnu na 160 v měsíci září, ačkoli v posledních dnech tyto ukazatele klesají."

Vláda a média jsou buď hloupí, nebo lháři - nebo možná obojí

Severní Dakota jde podobnou cestou jako Vermont, i když není tak "plně proočkovaná". Severní Dakota je však jedním z nejseverněji položených států v zemi, což opět poukazuje na nedostatek vitaminu D jako na rizikový faktor.

"V Severní Dakotě se počet aktivních případů zvýšil ze 143 případů 5. července na 4 485 případů 7. října, zatímco počet hospitalizací vzrostl z 9 na 184," dodává The Epoch Times.

K popukání je, že se vláda a mainstreamová média snaží zamlžit pravdu o vitaminu D. Ani jedno mainstreamové zpravodajství se o vitaminu D ani jen nezmínilo, zatímco vládní úředníci, jako například Scott Atlas jmenovaný Donaldem Trumpem, to jednoduše označují za "sezónní" anomálii.

"Zaznamenali jsme určitý druh sezónnosti nebo skutečně cyklů, kdy jsme pozorovali tyto nárůsty," dodal Adnan Munkarah, výkonný viceprezident a hlavní klinický pracovník zdravotnického systému Henry Ford v Michiganu.

Tito a další "odborníci" říkají, že prostě nemohou přijít na to, proč se zdá, že lidé na severu jsou s blížící se zimou vždy nemocnější, zatímco lidé na jihu, kteří jsou méně ovlivněni změnami úhlu dopadu slunečního záření, jsou na tom mnohem lépe.

Danyelle McNeillová, referentka pro informování veřejnosti z arkansaského ministerstva zdravotnictví, sdělila v e-mailu deníku The Epoch Times, že se domnívá, že "je to pravděpodobně způsobeno poklesem šíření delta varianty v důsledku kombinace rostoucího podílu očkované populace a rostoucího podílu populace, která získala dočasnou imunitu, protože byla nakažena a přežila COVID-19".

"Moje rutina zahrnuje až 10 000 m.j. D a 30 mg zinku, kapsle z černého bezu, K2, extra Vit C a E a 1 nebo 2 koktejly s vysokým obsahem bílkovin (s vysokým obsahem doplňků)," napsal jeden muž v The Epoch Times o tom, co užívá, aby zůstal zdravý během střídání ročních období.

Nejnovější zprávy o čínském viru najdete na stránkách Pandemic.news.

Zdroje:

Originál: Medicine.news

Tuto studii mainstream nikdy nezveřejnil

Ing. Zdeněk Rozehnal

Jak ukazuje níže uvedená tabulka, lidé s vyššími hladinami vitamínu D v krvi mají vysokou pravděpodobnost "prožít" Covid-19 bez nebo s minimálními zdravotními obtížemi, zatímco lidé s nízkými hodnotami vitamínu D se dostávají i do život ohrožujícího stavu.

Výsledek klinické studie

COVID-19, závažnost podle hladiny vitamínu D

Levý sloupec ukazuje strukturu pacientů s velmi závažnými příznaky (život ohrožující) nemoci spojené s COVID-19. Naprosto převažují pacienti s nízkými hladinami vitamínu D v krvi (červená a oranžová barva - 52 a 44%), podíl pacientů v tomto sloupci s optimálním množstvím vitamínu D (zelená barva) jsou pouze 4%.

Sloupec druhý zleva - závažné projevy s hospitalizací - 55, 41 a 4%. Také zde je podíl pacientů v tomto sloupci s optimálním množstvím vitamínu D (zelená barva) jsou pouze 4%.

Sloupec třetí zleva - běžné projevy nevyžadující hospitalizaci - 34, 59 a 7% (min. 21 ng/ml).

Pravý sloupec ukazuje strukturu pacientů s velmi mírnými až mizivými příznaky spojené s Covid-19. Naprosto převažují - 98% - pacienti s optimálním množstvím vitamínu D v krvi (min. 30 ng/ml). Zbývá 1 a 1%.

 

Podle klinické studie Marka Alipia, kterou financoval dr. Joseph Mercola, by se hospitalizace v souvislosti s Covidem-19 snížila cca na 4% oproti stávajícímu stavu a bylo by po pandemii!

Výše uvedený graf vychází ze studie, zveřejněné 9. dubna 2020 a dr. Joseph Mercola k tomu uvedl:

Jsem nadšený, že mohu oznámit novou průkopnickou studii organizace, kterou podporujeme již 13 let, GrassRootsHealth.

Mnoho z vás si v minulosti objednalo test na vitamín D a získané finanční prostředky z jeho prodeje byly použity k provedení této (první na světě) klinické studie, která by

MOHLA ZMĚNIT CELOU STRATEGII LÉČBY COVID-19.

Informace o této proběhlé klinické studii zkoumající účinnost vitamínu D proti COVID-19 byla zveřejněna 3. dubna 2020. O 2 dny později Mark Alipio - který na svou práci nedostal žádné finanční prostředky - zveřejnil v předstihu dokument, ve kterém uvedl údaje z analýzy 212 lidí s laboratorně potvrzeným COVID-19 a pro které byly k dispozici hladiny 25(OH)D v séru.

Kompletní studii Marka Alipia ze dne 9. dubna 2020 si můžete přečíst zde.

Pomocí klasifikace příznaků na základě předchozího výzkumu použil statistickou analýzu k porovnání rozdílů v klinických výsledcích s hladinami vitamínu D. Z 212 lidí mělo 49 mírné onemocnění; 59 mělo obyčejnou nemoc; 56 mělo těžký průběh a 48 bylo v kritickém stavu.

Očividně to vyvolává otázky o příčinné souvislosti, ale nazývat vitamín D "léčbou" nelze, ale dobrou prevencí, protože údaje zhlediska prevence ukazují na velký potenciál vitamínu D, řekli byste si, že rozumná vláda bude rozdávat vitamín D. Ve skutečnosti bychom očekávali, že by byla vyžadována konzumace vitamínu D spolu s respirátory a společenskou distancí.

S lidmi je již manipulováno dlouhodobě

Devastující efekt pro zdraví - glutaman sodný, aspartam a další excitotoxiny

neortodoxní rozhovor M. Adamse, novináře a editora Natural News s neortodoxním doktorem Russellem Blaylockem

             Mike Adams                      Russel Blaylock, MD

Mike: Dr. Blaylocku, myslím, že čtenáři mají základní informace o glutamanu sodném i o aspartamu, ale mohl byste nám říct, co jste doposud napsal o excitotoxinech?

Dr.Blaylock: Jsem autorem třech knih. První pojednává o excitotoxinech, vyšla pod názvem "Excitotoxins: The Taste That Kills" (Excitotoxiny: Chuť, která zabíjí), nejnovější se jmenuje "Health and Nutrition Secrets That Can Save Your Life" (Tajemství zdraví a výživy, která vám můžou zachránit život) a ta třetí s názvem "Natural Strategies for Cancer Patients" (Přírodní strategie pro pacienty s rakovinou) se zabývá léčbou rakoviny pomocí správné výživy. Obsahuje také informace o glutamanu sodném a aspartamu.

Bylo zjištěno, že excitotoxiny značně přispívají k rozvoji rakoviny a k jejich metastázám. Jeden vědec zabývající se aspartamem zjistil, že rakovinové buňky se působením aspartamu stávají více mobilní a stejně tak na ně působí i glutaman sodný. Také jsou rakovinové buňky jeho vlivem mobilnější, což vede k šíření metastáz, a tím ke zvýšení jejích počtů. U rakovinových buněk, které byly vystaveny vlivu glutamanu sodného, se všechny rozvinuly a začaly se rozšiřovat přes tkáně, což je jeden z brzkých příznaků rakoviny.

Jestliže zvýšíte příjem glutamanu sodného, rakovina se šíří jako ničivý požár,

a pak, když glutaman sodný úplně vyřadíte, dojde k dramatickému poklesu růstu rakoviny. Výzkumníci provedli experimenty, ve kterých se zaměřili na vyloučení glutamanu v kombinaci s běžnými léky, a výsledek byl velice dobrý. Došlo k významnému zvýšení účinnosti léků proti rakovině.

Mike: Nebyl teď nedávno proveden výzkum, který tohle všechno potvrzuje prokázáním vztahu mezi leukémií a aspartamem?

Dr.Blaylock: Ano. Šlo o italskou studii, která byla velice dobře provedena. Byla to celoživotní studie, což je v případě těchto toxinů velice důležité. Výzkumníci krmili zvířata po celý jejich život aspartamem a nechali je umřít přirozenou smrtí. Zaznamenali dramatický a statisticky významný nárůst souvisejících rakovin - rakoviny lymfatické tkáně a leukémie, a také nárůst několika histologických typů lymfomů, což vzbudilo velký zájem, jelikož H. J. Roberts již předtím napsal článek o tom, že dochází k významnému nárůstu primárních lymfomů mozku.

Pokud si tuto studii vyhledáte v neurochirurgické literatuře, zjistíte, že došlo k významnému nárůstu tumorů, které se předtím vyskytovaly pouze vzácně. Jsme svědky mnohem většího výskytu primárních lymfomů mozku, které jsou trošku jiné, než lymfomy vyskytující se jinde. Dle studií, které byly uskutečněné společností G. D. Searle, byly nalezeny lymfomy, také primární tumory mozku a tumory ostatních orgánů. Všechny tyto korelace dokazují, že jde o silnou karcinogenní látku. Jedná se o produkt rozkládající se na formaldehyd.

Italská studie také zjistila, že když ta samá zvířata byla vystavena stejným dávkám formaldehydu, rozvinula se u nich stejně leukémie a lymfomy jako v případě aspartamu. Trokerova studie, která byla uskutečněna před lety ve Španělsku, zjistila, že když do aspartamu včleníte radioaktivní izotop, můžete vidět formaldehyd navázaný na DNA, čímž dochází k poškození DNA řetězce, jak jednoduchého tak dvojitého.

Víme, že když se formaldehyd naváže na DNA, je těžké ho odstranit. Zůstane tam velice dlouho. Což znamená, že když si dnes dáte jenom jednu dietní colu, nebo si něco osladíte aspartamem, bude Vás to poškozovat dlouhodobě. Nakonec nevyhnutelně dojde k takovému poškození DNA, které povede ke spuštění rakoviny. A až se u vás rakovina objeví, vlivem kyseliny aspartové, která se v aspartamu nachází, se navíc i mnohem rychleji rozroste. Jde o dvojitý efekt – aspartam jednak způsobuje rakovinu a jednak přispívá k tomu, že se rakovina velice rychle rozrůstá.

Mike: Když existují všechny tyto důkazy, jak je možné, že potravinářský průmysl dokázal tuto informaci zatajit a zachovat legální používání této chemikálie v potravinovém řetězci?

Dr.Blaylock: Donald Rumsfeld, když byl ve vedení společnosti G. D. Searle, NutraSweet, jednal o těchto záležitostech. Povedlo se mu to schválit i přes odpor některých odborníků. A když už to bylo schváleno, vládní představitelé nechtěli přiznat, že udělali chybu.

I nadále to ututlávali, stejně jako informace ohledně fluoridu nebo ohledně mlékárenského průmyslu

V médiích nemůžete kritizovat mléko, protože reklama na mléko je chytře umístěná v novinách, vědeckých publikacích a časopisech. Takže všechna média jsou pokryta. Jediné místo, které nemají pokryté, je rádio nebo internet. Blogy o zdraví vám řeknou pravdu.

Pravda o kravském mléku... zde

a zde

Je jedno, jak moc chtějí nějaké noviny zveřejnit pravdu, neudělají to. To je tlak, pod kterým tito lidé jsou. I když máte dobrého novináře, který o tom chce napsat, jeho editor mu to nedovolí. To vidíte v časopisech jako Journal of Clinical Nutrition nebo College Nutrition. Podívejte se na to, kdo je financuje: společnost Monsanto (nejnenáviděnejší organizace v USA, "proslulá" GMO semeny, předzdívaná "Monsatan"), která byla kdysi sponzorována společností G. D. Searle. Takže nebudou publikovat články, které by ohrozily jejich hlavní zdroj příjmů. Dokonce periodika zabývající se medicínou a výživou jsou těmito lidmi kontrolována.
 

Mike: Jde tedy o ďábelské spojenectví vědecké komunity s velkým obchodem

Dr.Blaylock: Přesně tak. Dalším velkým překvapením, co se týče výzkumu, je něco nového, na co jsme přišli. Zjistili jsme, že mimo mozek se nachází velké množství glutamátových receptorů ve všech orgánech a tkáních. V celé trávící soustavě, od jícnu až po tračník, se nacházejí glutamátové receptory ve velkém množství. Stejně tak celý převodní systém srdeční je prosycený všemi možnými druhy glutamátových receptorů. Plíce, vaječníky, celá reprodukční soustava a samotné spermie, nadledvinky, kosti a dokonce i vápenatění, to všechno je kontrolováno glutamátovými receptory, které se chovají úplně stejně jako glutamátové receptory v mozku.

Poté, co sníte jídlo obsahující glutaman sodný, množství glutamátu ve vaší krvi bude velice vysoké. Hladina glutamátu v krvi může stoupnout až 20násobně. Tím zbytečně stimulujete všechny glutamátové receptory. Glutaman sodný stimuluje receptory v trávicí trubici – v jícnu a také v tenkém a tlustém střevu. Proto někteří lidé trpí silnými průjmy. Jiní zase mohou onemocnět syndromem dráždivého tračníku, nebo pokud tímto onemocněním již trpí, jejich zdravotní stav se o hodně zhorší. Pokud má někdo reflux žaludečního obsahu do jícnu, vlivem glutamanu sodného se tento problém také značně zhorší. Glutamátové receptory nacházející se v převodním systému srdečním mohou být příčinou nárůstu výskytu náhlé srdeční smrti.

Téměř všechny tyto případy jsou také charakteristické nízkým obsahem hořčíku v těle. Pokud je hladina hořčíku nízká, glutamátové receptory začínají být hypersenzitivní, a tak někteří lidé – konkrétně třeba atleti, za předpokladu, že neužívají doplňky stravy s hořčíkem – jsou náchylní na náhlou srdeční smrt kvůli nadměrnému působení glutamátových receptorů. Jestliže před tréninkem snědí nějaké jídlo, které obsahuje glutaman sodný, nebo vypijí dietní colu, způsobí to u nich takové intenzivní srdeční podráždění, že při vysoké sportovní zátěži zemřou náhlou srdeční smrtí. Víme, že náhlou srdeční smrt způsobují dvě věci: nejčastěji arytmie a křeč srdeční tepny. Obojí může být způsobeno požíváním glutamanu sodného.

Mike: Samozřejmě, že v jejich úmrtném listu není napsáno, že umřeli na glutaman sodný

Dr.Blaylock: Ne, není. Protože běžný doktor netuší, že tato souvislost existuje. Nikdy o ní neslyšel. Většina kardiologů, se kterými jsem mluvil, o tom nikdy neslyšela. Nevěděli o tom, že v převodním systému srdečním a v srdci samotném se nachází nějaké glutamátové receptory. V této krajině (USA) žije milion pacientů s arytmií, která ohrožuje jejich život a nikdo jim neřekne, aby se vyhnuli glutamanu sodnému a aspartamu, přestože jde o významnou příčinu srdečních onemocnění.

Mike: Když se zamyslíme nad tím, kolik peněz léčbou všech těchto symptomů vydělají, farmaceutické společnosti by přišly o miliardy, kdyby byl glutaman sodný zakázán

Dr.Blaylock: Další z věcí, o které často slyšíme, je dětská obezita. Přitom při zkoumání excitotoxicity na zvířatech bylo zjištěno, že tato zvířata značně přibrala na váze. Vláda USA má spoustu velkých plánů, jak kontrolovat příjem uhlovodanů, cereálií a cukru a tak podobně. Tyto věci jsou ale zřejmě důsledkem jiného problému, protože u zvířat, které konzumovaly glutaman sodný, bylo zjištěno, že preferují uhlovodany a cukry před potravou bohatou na proteiny. To byl jeden charakteristický znak tohoto typu obezity. Je pak velice těžké zhubnout cvičením a téměř nemožné zhubnout dietou. Apetit je mimo kontrolu, stejně jako metabolizmus. K obezitě se ještě přidá metabolický syndrom a často také leptinová rezistence. Bylo totiž dokázáno, že pomocí glutamanu sodného lze velice snadno dosáhnout stavu leptinové rezistence.

Mike: Je tady dle Vašeho názoru nějaká naděje, že se svět jednou probudí a dočkáme se dne, kdy tato ingredience bude zakázána?

Dr.Blaylock: Možné to je, ale pouze pokud si získáme pozornost veřejnosti, přes blogy a webové stránky jako je ta Vaše. Až se o tom společnost dozví a bude přesvědčena, že jde o skutečný problém, vyvolá to rozruch. Jde ale o podvod. Průměrný zákazník se podívá na produkt a řekne si „Fajn, neobsahuje to žádný glutaman sodný, tak to musí být v pořádku.“

Mike: Všiml jsem si, že mnoho vegetariánských jídel, nebo takzvaných zdravých jídel, obsahuje kvasnicový extrakt

Dr.Blaylock: Nejhorší z těch extraktů jsou sojové extrakty. Sojové boby přirozeně patří k produktům s nejvyšší hladinou glutamátu. Jejích hydrolyzací uvolníte glutamát a odloučíte sojové proteiny. Hladina glutamátu je vyšší ve srovnání s množstvím glutamanu sodného, který se nachází v běžných produktech glutaman sodný obsahujících. A přesto je vegetariáni prostě jedí, jako kdyby to byla ta nejzdravější věc na světě. Byla uskutečněna studie, která po dobu 25 let zkoumala lidi, kteří konzumovali nejvíce sojových produktů. V rámci studie bylo provedeno množství vyšetření pomocí počítačové tomografie. Bylo zjištěno, že u lidí, kteří konzumovali nejvíce sojových produktů, se nejčastěji vyskytla demence a atrofie mozku.

Tito lidé si ničí nervový systém a mluvil jsem s mnoha z nich, kteří si stěžovali na těžké migrény. Řekl jsem jim, ať přestanou jíst sóju a jejich migrény poté zmizely. Navíc, sója také obsahuje velké množství manganu, který je toxický pro tu část mozku, která je zodpovědná za Parkinsona. Takže v sojových produktech máte vlastně mix toxinů a lidé si přitom myslí, že jedí zdravý, výživný produkt, který ve skutečnosti ničí jejich nervový systém a také další orgány.

Mike: V celé této diskusi, jestli sojové nebo kravské mléko, najdeme dezinformace na obou stranách

Dr.Blaylock: Nedoporučoval bych ani jedno. Pokud nemůžete bez mléka být, pijte kozí mléko. To má k lidskému mléku blíž, ale určitě bych nedoporučoval ani kravské ani sojové mléko. Myslím si, že lidé by se měli vyhnout sojovým produktům, jako kdyby byly jedovaté.

Mike: Dělali Vám lidé od NutraSweet nebo jiných podobných společností mnoho nepříjemností? Mám na mysli, jestli Vám vyhrožovali soudním řízením nebo nějak jinak za to, že zveřejňujete tyto informace?

Dr.Blaylock: Ne, nechali mě být. Vím toho příliš. Nikdy mě neobtěžovali. Když jsem napsal knihu, George Schwartz mě varoval, „Jsi si jist, že chceš napsat tuto knihu? Jestli to uděláš, budou Tě pronásledovat až do smrti.“ Řekl jsem „Ano, chci tuto knihu napsat.“ Tak jsem ji napsal a byl jsem si jist jednou věcí: že ji nebudou schopni vyvrátit.

Zkoumal jsem každý možný způsob, kterým bylo možné glutamát zkoumat, abych dokázal jeho toxicitu. Oni vědí, co všechno vím, protože jsem o tom psal v dopisech adresovaných jejích největším obhájcům. Uvědomili si, že proti mým argumentům jsou bezbranní. Tak mě nechali být. Obávají se totiž, že kdyby se spor mezi nimi a mnou dostal na veřejnoust, prohráli by.

Mike: Nechtějí, aby tyto informace byly zveřejněny

Dr.Blaylock: Ne, to nechtějí. Dělají mrtvého brouka a doufají, že to nějak odejde. Samozřejmě, že dělají nátlak na různá periodika, časopisy a noviny, aby se mnou nedělali rozhovory. Snaží se udržet mě v ústraní kde, jak doufají, o mně většina lidí neuslyší.

Od té doby, co jsem napsal svou první knihu, bylo to v roce 1995, enormně přibylo důkazů potvrzujících moje stanovisko. Nový materiál týkající se periferních glutamátových receptorů jim úplně vzal vítr z plachet. Nemůžou se proti tomu nijak obhájit. Nová informace týkající se dramatického vzrůstu rakoviny je úplně děsí.

Mike: Tyto receptory se nacházejí mimo mozek

Dr.Blaylock: Přesně tak.

Další problém: dokázal jsem, že glutamátové receptory „otevírají“ ochranu mozku. Glutamátové receptory se nacházejí na obou stranách hematoencefalické bariéry která má chránit mozek před různými toxiny. Když tyto receptory vystavíte vlivu glutamátu, hematoencefalická bariéra se otevře a mozek svoji ochranu ztráci. Takže samotný glutamát je schopen bariéru otevřít a uvádím také všechny zdravotní potíže, které to sebou nese. Například, čím jste starší, tím máte hematoencefalickou bariéru více poškozenou. Téměř všichni pacienti trpící Alzheimerovou nemocí mají poškozenou hematoencefalickou bariéru. Úpal, úžeh, záchvaty, autoimunitní poruchy a roztroušená skleróza, to všechno souvisí s hematoencefalickou bariérou.

Mluvíme tedy o desítkách milionů lidí polykajících aspartam, glutaman sodný a další excitotoxíny a nikdo jim neřekne, že si tím nesmírně poškozují nervový systém. Už ani nevím, kolik pacientů trpících záchvaty jsem zbavil jejich léků, tím že na moje doporučení přestali jíst glutaman sodný a začali jíst hořčík. Tito lidé se touto cestou zbavili záchvatů. Když brali léky, užívali nejvyšší možné dávky a stejně ty záchvaty měli. Většina neurologů a neurochirurgů, kteří záchvaty léčí, o tomto ale vůbec neví.

Mike: Ono by to nebylo výnosné, učit lidi, aby se těmto ingrediencím vyhýbali

Dr.Blaylock: Pokud si prostudujete literaturu zabývající se nervovým systémem, nenarazíte na článek, který by nebyl o excitotoxicitě. Nejžhavějším tématem v neurologii jsou glutamátové receptory a excitotoxiny.

Mike: A zabývají se tím i z pohledu jídla, nebo pouze z pohledu chemických látek?

Dr.Blaylock: Jídlem se vůbec nezabývají. Ale mluví o glutamátových receptorech a o tom, co se stane, když jsou aktivovány.

Mike: A co argumenty společností z potravinářského průmyslu? Jednou jsem se dostal do diskuse s výrobcem vegetariánských burgerů, protože jsem napsal článek, ve kterém jsem uvedl, že jejich produkt obsahuje kvasnicový extrakt, přestože na přední straně obalu tohoto produktu je uvedeno „100% přírodní ingredience“. Řekl mi, „Vždyť glutamát je přirozenou součástí i jiných jídel, jako například rajčat nebo mořských řas.“ Co odpovídáte, když se někdo takhle obhajuje?

Dr.Blaylock: To je samozřejmě pravda, jenomže všechny tyto typy glutamátu se vyskytují ve vázané formě. Nacházejí se v oligosacharidech, polysacharidech a v seskupeních aminokyselin. Glutamát za normálních okolností není volnou aminokyselinou. Pokud se glutamát ve vašem těle vyskytuje jako součást komplexního proteinu, vaše trávicí soustava ho absorbuje. V trávicí soustavě se nenacházejí téměř žádné volné aminokyseliny, pokud jíte jídla jako třeba rajčata. Hladina volných aminokyselin je tedy nulová; jsou totiž všechny absorbovány jako vázané aminokyseliny, které jsou pak rozloženy v játrech, ty je pak uvolní ve velice nízkém množství, se kterým si tělo lehce poradí. Nikdy nemělo dojít k tomu, aby se volné aminokyseliny v těle nacházely v tak vysokých koncentracích.

Když tyto aminokyseliny hydrolyzujete – nebo použijete kvasnicový extrakt nebo enzymy, abyste tyto různé proteiny rozložili na volné aminokyseliny – pak už nejsou přírodní. Vlastně jste uměle, nepřirozeným způsobem, uvolnili aminokyseliny, které jsou pak ve vaší trávicí soustavě absorbovány jako volné aminokyseliny, což způsobí, že hladina kyseliny glutamové ve vaší krvi výrazně stoupne, jak už jsem řekl, až 20násobně v některých případech dokonce 40násobně. Vaše hematoencefalická bariéra není schopna zvládnout tak vysokou hladinu glutamátu, protože ve své přirozené formě se glutamát v tak vysokých koncentracích nevyskytuje.

Hematoencefalická bariéra je proto schopna zvládnout pouze nižší hladinu glutamátu. Takže argument, že „Vždyť je to přírodní ingredience“ je úplný nesmysl.

Mike: Zjistil jsem také, že mnoho výrobců o sobě říká, že vyrábí pouze přírodní produkty a potraviny podporující zdraví, ale ve skutečnosti se této filozofie nedrží, protože používají nežádoucí ingredience

Dr.Blaylock: Samozřejmě, a všichni to skrývají za různé druhy dvousmyslných vyjádření.

Mike: Mám praktickou otázku, nad kterou přemýšlím v podstatě již 8 let: Existuje nějaký obranný doplněk stravy, kterým by bylo možné zablokovat vstřebávání glutamanu sodného nebo glutamátu?

Dr.Blaylock: Nemusí jít nevyhnutně o blokaci. Existují ale aminokyseliny, které snižují absorpci kyseliny glutamové.

Mike: O které aminokyseliny se jedná?

Dr.Blaylock: Jedná se o leucin, izoleucin a lyzin. Tyto aminokyseliny by využívaly stejný způsob přenosu, což by zpomalilo absorpci. Existuje také hodně ingrediencí, které glutamát blokují. Například silymarin, kurkuma a ginkgo biloba; ty jsou známé tím, že přímo blokují glutamátové receptory a snižují míru excitotoxicity. Kurkuma je velice účinná. Také většina flavonoidů.

Velice důležitý je také hořčík, protože ten je schopen zablokovat NMDA receptor, jeden z glutamátových receptorů. Je to jeho přirozená funkce, takže výrazně snižuje toxicitu. Také analog vitamínu E (vitamín E – sukcinát) je v potlačování excitotoxicity velice účinný, stejně jako všechny antioxidanty. Navíc bylo zjištěno, že vitamíny B komplexu taktéž blokují excitotoxicitu.

Mike: Pojďme si teď povídat o restauracích. Já už vůbec nemohu v restauracích jíst, dokonce ani v těch „zdravých“. Oni ani nevědí, že používají glutaman sodný, protože ten se nachází například v nějaké omáčce

Dr.Blaylock: Já jsem s nimi mluvil a řekli mi, „My dostáváme jídlo ve velkých krabicích, na kterých nejsou uvedené ingredience“. A to samé se týká také nemocnic. Mluvil jsem s nemocniční dietoložkou, která mi řekla „Neumím vám to říct, protože jídlo dostáváme v krabicích, na kterých ingredience nejsou uvedeny. Je tam pouze uvedeno Salisbury steak a podobně.“

Oni sami to nevědí, proto nemohou svým zákazníkům říct, „Neobsahuje to glutaman sodný.“ Když to řeknou, tak tím mají na mysli, „My jsme tam žádný glutaman sodný nedali.“ Jejich bílé omáčky nebo salátové dresinky obsahují obzvlášť vysoké množství glutamanu sodného, hlavně ty, které obsahují hodně oleje. Všechno to obsahuje glutaman sodný.

Mike: Glutaman sodný se také nachází v téměř každém koření a všech omáčkách, že ano?

Dr.Blaylock: Ano, dávají tam hydrolyzovaný protein. Prodávají totiž chuť. To je důvod, pro který někdo preferuje jednu restauraci před jinou. Jídlo lépe chutná. Pak jdete domů a nechápete, proč je vám špatně.

O náhlé srdeční smrti byla zjištěna jedna věc – většina lidí, atlety nevyjímaje, takto umírá poté, co měli nějaké jídlo v restauraci. Předpokládám, že důvodem je nízká hladina hořčíku u těchto lidí. Snědí jídlo, glutamát extrémně stimuluje glutamátové receptory (nechráněné hořčíkem) v převodním systému srdečním a v hypotalamu, což má za následek náhlou srdeční smrt.

Jednou jsem byl v knihkupectví v Oxfordu. Byl tam nějaký mladý kluk, který tam náhle zkolaboval. Vzali jsme ho do nemocnice a pokoušeli jsme se ho resuscitovat, ale marně. Bylo mu teprve 26 let a zrovna snědl velkou misku polévky v jedné restauraci. Mluvil jsem s personálem té restaurace a dozvěděl jsem se, že používají hodně hydrolyzovaného proteinu a glutamanu sodného. Lidé si dají jídlo, před jídlem si ještě dají polévku, takže snědí obrovské množství glutamanu sodného a pak náhle zemřou na arytmii.

Mike: Myslíte si, že by to mohlo také vysvětlovat syndrom náhlého úmrtí kojenců?

Dr.Blaylock: Ano, samozřejmě. Podívejte se, jak je populární sojová kojenecká výživa. Matky se zbláznily, když svým dětem dávají sojovou výživu. Tato výživa obsahuje hodně fluoridu, manganu i glutamanu sodného.

Mike: V obchodě jsem viděl lahvovou vodu s fluoridem sodným

Dr.Blaylock: Ano, to je voda pro miminka. Je na ní obrázek miminka.

Mike: Existuje tedy nějaká webová stránka nebo webový bulletin, který mohou lidé navštívit?

Dr.Blaylock: Já mám bulletin – www.BlaylockReport.com. Je to za poplatek, ale můžete si také zakoupit jenom některá čísla, nemusíte platit za celý rok. Bulletin vychází měsíčně za 3.98 dolarů za kus. Píši tam o všem.

Snažím se pokrýt mnoho běžných témat a informovat lidi o nejnovějších názorech a výzkumech. Zabývám se všemi lékařskými výzkumy, vším co může nabídnout klasická medicína. Mnohokrát mají dobrou fyziologii a patofyziologii, ale pak „přepnou“ a začnou mluvit o lécích. Studuji všechen kvalitní materiál týkající se patofyziologie a pak hledám všechny výzkumy zabývající se výživou, abych našel řešení konkrétních potíží.

Mike: Aha. Mám pro vás jednu zásadní otázku: Kdyby byl glutaman sodný a všechny jeho verze, a také aspartam, od zítřka zakázán, k jakým změnám by došlo do pěti let, co se týče zdraví společnosti?

Dr.Blaylock: Myslím si, že by významně poklesl výskyt obezity a metabolického syndromu. Také by nesmírně poklesl výskyt některých typů rakoviny, stejně tak by došlo k obrovskému poklesu neurodegenerativních onemocnění a všech onemocnění, které teď rychle rostou.

Neurodegenerativní nemoci se teď velice rychle rozrůstají. Nemoci, které byly kdysi vzácné, teď vidíme na každém kroku. Je to až hrůzu nahánějící. A když si prostudujete odbornou literaturu zaměřenou na neurologii, zjistíte, že na to není žádné vysvětlení. Neví se, proč dochází k takovému rapidnímu nárůstu nemocí. Je to ale to z důvodu tak velkého množství toxinů. Například, buněčné neurodegenerativní nemoci jsou spojovány se rtutí, hliníkem, pesticidy a herbicidy, které prostřednictvím excitotoxického mechanizmu způsobují poškození mozku.

Všichni jsme vystaveni těmto toxinům, a když k tomu přidáte glutaman sodný a excitotoxíny do jídla, míru toxicity nesmírně zvýšíte.

To je důvod, proč teď dochází k tak velkému nárůstu neurodegenerativních onemocnění; Alzheimer, autismus, poruchy pozornosti a Parkinson

- všechny tyto nemoci se vyskytují mnohem častěji, protože jsme vystaveni karcinogenní toxicitě ze všech těch různých zdrojů, stejně jako excitotoxinům.

A nikdo není schopen říct, jak to vlastně je. Někdo řekne, „Alzheimer je důsledek působení rtutě,“, někdo jiný zase řekne, „To není pravda, Alzheimer je důsledek působení pesticidů,“ a někdo další řekne, že jde o důsledek něčeho jiného, ale všechno je důsledek stejného mechanizmu. Všechno to způsobuje patologicky zvýšené imunitní (autoimunitní) aktivity ve tkáni mozku, což aktivuje excitotoxicitu. Vypadá to, že všechny tyto látky mají společné vlastnosti, neboť způsobují v mozku stejná poškození.

Mike: A co American Diabetes Association („Americká diabetická asociace“)? Když vezmeme v úvahu výzkumy dokazující, že aspartam vlastně přispívá k obezitě, připadá mi překvapující, že tato asociace ho tak silně podporuje.

Dr.Blaylock: Mě to nepřekvapuje, od výrobců aspartamu totiž dostávají obrovské množství peněz. Financují jejich benefiční maraton a podobné akce, takže touto cestou jim výrobci aspartamu dávají obrovské sumy peněz. A peníze umí přesvědčit.

Nevím, jestli skutečně žijí v iluzi a nevěří tomu, že aspartam je toxický a nechtějí se podívat na důkazy, nebo to skutečně dělají pouze pro peníze, ale když se podíváte na patofyziologii cukrovky a vliv aspartamu, dojdete k závěru, že požívání aspartamu někým, kdo má cukrovku, je úplný nesmysl. Zejména, co se týče neurologického aspektu, aspartam má velice negativní účinek.

Mike: A co ostatní oblíbená chemická sladidla jako například sukralóza (výrobek Splenda)?

Dr.Blaylock: Tato oblast ještě nebyla pořádně prozkoumána. Existuje jenom základní výzkum, který například dokazuje, že sukralóza potlačuje funkci thalamu. Jestliže to i další výzkumy potvrdí, bude to závažné zjištění. Pokud dochází k potlačování funkce thalamu u dětí, ovlivní to v budoucnu jejich imunitní systém. Můžou pak být náchylnější na problémy s autoimunitou a na různé nemoci s imunitou související, infekce a různé druhy rakoviny. Důsledky poruchy funkce thalamu jsou enormní.

U pokusných zvířat byly v souvislosti se sukralózou zaznamenány případy samovolných potratů. Problém ale je, že nemáme a ani nebudeme mít dostatek kvalitních studií zabývajících se sukralózou. Váš produkt nejlépe ochráníte tak, že ho nikdy nebudete testovat, nebo uskutečníte nějaký falešný test, který pak zveřejníte v nějakém stejně názorově orientovaném periodiku.

Tak to udělali s některými typy vakcín. Uskutečnili tisíce falešných studií tvrdících, že se nic negativního nenašlo a pak je zveřejnili v různých periodikách

Můžete si vytvořit jakoukoliv studii, kterou dokážete cokoliv, co dokázat potřebujete. Obzvlášť, když potřebujete vytvořit studii, která bude mít negativní výsledky na toxicitu zkoumaného produktu. To je ta nejsnadnější věc.

Mike: Úředníci z ministerstva zdravotnictví nám tvrdí, že rtuť je bezpečná a velké společnosti nám tvrdí, že aspartam i glutaman sodný je bezpečný. Vypadá to, že jakýkoliv jed v potravinovém řetězci, nebo v lécích je dokonale bezpečný

Dr.Blaylock: Tak to bylo s olovem. Když se poprvé začala řešit otázka bezpečnosti olova, hladina olova, která byla stanovaná za bezpečnou, byla nesmírně vysoká. A pak, o pouhých 10 let později, se zjistilo, že olovo je toxické již v množství 10 mikrogramů. V 60. letech řešili stejnou věc. Obhájci olovnatého benzínu tvrdili, že olovo je toxické pouze ve velice vysokých dávkách. Literatura zabývající se neurologii tento názor však vyvracela, nikdo ale neposlouchal. Nakonec, množství důkazů bylo tak obrovské, že bylo dokázáno, že již extrémně malé množství olova je toxické a dochází k jeho shromažďování v mozku.

A to samé se týká rtuti. Rtuť je ještě víc jedovatá než olovo. Kojenec dostává v rámci očkování 150 násobek dávky rtuti než je bezpečný limit. Takže malé miminko dostane 150 krát vyšší dávku než je dle FDA dávka bezpečná pro dospělého.

Mike: Co si myslíte, že by si z toho všeho čtenáři měli zapamatovat, aby se chránili?

Dr.Blaylock: Že se musí všem těmto věcem vyhýbat. Aspartam ani glutaman sodný není potřebná živina. Důkazů je spousta. Jestliže se chcete vyhnout obezitě, metabolickému syndromu a rakovině, jestli nechcete, aby rakovina, kterou už máte, byla ještě agresivnější, musíte se všem těm produktům skutečně vyhnout.

Poškozením, které z těchto produktů plyne, jsou ovlivněné těhotné ženy, ještě nenarozená miminka i novorozenci. Dochází k nenávratným změnám v mozku. Bylo zjištěno, že mozek a obzvlášť hypotalamus jsou přeprogramovány a pak nefungují normálně. Tyto děti jsou pak, co se týče jejich fyziologických funkcí, po zbytek života abnormální.

Mike: Nezbývá než doufat, že množství těchto důkazů bude jednoho dne tak obrovské, že vládní nařízení budou změněna

Dr. Blaylock: Tlak na výzkumníky je ale obrovský. Larry Troker uskutečnil výzkum odhalující, jak aspartam poškozuje DNA.

Výrobci aspartamu mu následně zničili kariéru. Řekl, že už nikdy žádný výzkum týkající se aspartamu neprovede. A další výzkumníci řekli to samé. Poté co zveřejnili své výsledky, tyto společnosti se do nich pořádně obuly. NutraSweet přispívá miliony univerzitám a vyhrožuje, že stáhne své dotace, když nebudou mlčet.

Mike: Takže jde o nehoráznou vědeckou cenzuru

Dr. Blaylock: Ano, je to nehorázné. Společnost NutraSweet daruje několik milionů dolarů nějaké univerzitě, aby zastavili výzkum týkající se aspartamu.

Podobnou zkušenost má šéfredaktor The Chemical News s fluoridem. Vyhodili ho, protože odmítl mlčet  o toxicitě fluoridu a za odměnu obdrželi obrovský grant od  Colgate-Palmolive.  Řekli, „Přijdeme o grant, pokud nebudeš o fluoridu mlčet.“ On nemlčel, a tak ho vyhodili. Výzkumníci o tom vědí.

Mike: Chtěl bych Vás pochválit za to, že jste byl ochoten říct o tom všem pravdu. Myslím si, že tím děláte obrovskou pozitivní službu společnosti z pohledu zdraví

Dr. Blaylock: Vy jste ten, kdo dělá tuto službu, protože vy o tom píšete. Bez Vás bych jenom někde seděl a zbytečně se trápil. Lidé jako vy o tom píší a informují lidi, co se ve světě děje.

Mike: Nebyl bych překvapen, kdyby se pokusili prosadit zákon, který by zakázal diskuse o zdraví na internetu

Dr. Blaylock: Pokoušejí se o to. V několika státech se jim jednou povedlo prosadit zákon, že nikdo kromě dietologů nesmí mluvit o výživě. Znamenalo to tedy, že ani Ph.D. biochemici by nemohli mluvit o zdraví. Bylo by to směšné. Jsem si jist, že jednoho dne přijmou zákon, který bude regulovat internet, s odůvodněním, že se na internetu objevuje příliš mnoho nebezpečných informací týkajících se zdraví.

Mike: Chtěl bych Vám velice poděkovat za Váš čas

Dr. Blaylock: Já Vám děkuji. Oceňuji, že jsem dostal tuto příležitost.

Zdroj: Mike Adams, Natural News

Stažená zpráva britské vlády vychvaluje, jak veřejnost "miluje" poslušnost

Tyler Durden, 24. října 2021

Autor: Paul Joseph Watson prostřednictvím Summit News

Stažená zpráva britské vlády zkoumající, jak přimět veřejnost, aby změnila své chování a přijala novou "zelenou ekonomiku", odhaluje, jak současná omezení COVID-19 vytvořila populaci se "silným smyslem pro poslušnost" k autoritám a "silnou tendencí ke konformitě".

Zprávu nedopatřením zveřejnila britská vláda, než ji narychlo stáhla, ale její obsah se podařilo získat četným novinářům.

Dokument se zabýval tím, jak využít behaviorální psychologii jako zbraň k "pošťouchnutí" veřejnosti, aby podpořila opatření a přijala chování, aniž by výslovně věděla, že je manipulována.

Šetření zjistilo, že stejné manipulativní techniky, které vláda používá k tomu, aby přiměla lidi přijmout lockdowny, lze použít k tomu, aby je přiměla změnit životní styl ve jménu prevence klimatických změn.

V části "Zásady úspěšného chování" dokument mj. uvedl:

 "Vládní prohlášení, opatření a zákony mocně formují vnímání normativního a přijatelného chování. Například i při velké kritice ze strany veřejnosti mnozí stále vnímali schválení vlády jako měřítko bezpečného chování během COVID-19 'teď to smíme dělat [takže to musí být bezpečné]...'. To u mnohých odhaluje hluboce zakořeněnou úctu k legitimní vládní autoritě bez ohledu na osobní politické názory."

Zatímco PR kousky, jako je očkování úředníků v přímém přenosu v televizi, fungovaly k přesvědčení lidí o správnosti narativu, bylo zjištěno, že pokrytectví elit (veřejní činitelé porušující pravidla uzavírky) způsobuje značné škody na důvěře veřejnosti.

"Vnímané pokrytectví může hodně podkopat snahy o budování angažovanosti a podpory veřejnosti. To bylo pozorováno během pandemie COVID-19, kdy prominentní autority porušovaly pravidla, což vedlo k měřitelnému snížení dodržování pravidel ze strany veřejnosti a také ke změně postojů."

"Zelená politika má podobné hluboce zakořeněné reputační problémy s pokrytectvím elit," poznamenává web Breitbart.

"Běžným rysem summitů o změně klimatu byli vysoce postavení účastníci, kteří přilétali soukromým nebo vládním letadlem, což je rozpor mezi slovy a činy, který zřejmě v nejbližší době nezmizí."

Vládní dokument dospěl k závěru, že lidé mohou být poměrně snadno "dotlačeni" ke změně svého chování v reakci na vládní prohlášení a "mají silnou tendenci se přizpůsobit".

Průzkum také zjistil, že i když si vynucené změny životního stylu veřejnost nepřeje, většina má stejně tendenci se poměrně rychle přizpůsobit novému statusu quo.

Zprávu vypracoval Tým pro výzkum chování (Behavioural Insights Team, BIT), kvazivládní orgán, který byl součástí plánu na použití "totalitních" a "neetických" metod vyvolávání strachu u obyvatelstva jako prostředek k zastrašení, aby se podřídilo pravidlům lockdownů.

Související skupina, Scientific Pandemic Insights Group on Behaviours team, na začátku prvního lockdownu varovala, že "značný počet lidí stále necítí dostatečné osobní ohrožení [Covidem-19]".

"Je třeba zvýšit míru vnímání osobního ohrožení u těch, kteří jsou spokojení, a to pomocí tvrdě emotivních sdělení," dodala skupina, což vedlo k četným štvavým propagandistickým kampaním, které zveličovaly hrozbu COVID, aby zastrašily veřejnost a přiměly ji k naprosté podřízenosti.

Závěr

Veřejnost je z velké části nemyslící, poddajná a poslušná a lze ji přimět, aby souhlasila téměř s čímkoli, pokud je bombardována správnou propagandou.

Mike Adams, editor Natural News

Mike Adams je zakládající redaktor NaturalNews.com a ředitel mezinárodně akreditované laboratoře (ISO 17025) analytické laboratoře známé jako CWC Labs. Byl mu udělen Certifikát za dosažení mimořádně vysoké přesnosti analýzy toxických prvků v neznámých vzorcích vody pomocí přístrojů ICP-MS. Mike Adams je také velmi schopný v oblasti kapalinové chromatografie, iontové chromatografie a analytické instrumentace s časovou analýzou hmotnostní spektrometrie. Rovněž dosáhl řady laboratorních průlomů v programování automatizovaných robotů pro manipulaci s kapalinou pro přípravu vzorků a přípravu externích standardů.

Patentový úřad USA udělil patent Mike Adamsovi NO. US 9526751 B2 za vynález „Cesium Eliminator“, vynález zachraňující život, který odstraňuje až 95% radioaktivního cesia z trávicího traktu člověka. Adams se zavázal poskytnout úplná patentová práva na patenty každému státu nebo národní vládě, která potřebuje tento produkt vyrobit, aby zachraňovala lidské životy v důsledku jaderné nehody, katastrofy, válečného aktu nebo teroristického činu. Rovněž skladoval 10 tun suroviny na výrobu Cesium Eliminator ve skladu v Texasu a plánuje věnovat hotový produkt na záchranu životů v Texasu, když dojde k další jaderné události. Žádný nezávislý vědec na světě neprovedl více výzkumu v odstraňování radioaktivních prvků z trávicího traktu člověka.

Mike Adams je člověk barvy pleti, jejíž předci zahrnují Afričany a Američany. Má také indiánské předky, díky čemuž se mu připisuje inspirace pro vášeň „Strážce zdraví“ pro ochranu života a přírody před ničením způsobeným chemikáliemi, těžkými kovy a jinými formami znečištění.

Mike Adams je autorem první knihy na světě, která zveřejnila výsledky analýzy těžkých kovů ICP-MS pro potraviny, doplňky stravy, domácí zvířata, koření a rychlé občerstvení. Kniha má název Food Forensics a vydává ji BenBella Books.

Ve svém laboratorním výzkumu Adams učinil řadu průlomů v bezpečnosti potravin, jako je odhalení rýžových bílkovin dovážených z Asie, které jsou kontaminovány toxickými těžkými kovy, jako je olovo, kadmium a wolfram. Adams byl prvním vědcem, který zdokumentoval vysoké hladiny wolframu v superpotravinách. Objevil také více než 11 ppm olova v dováženém prášku mangostanu a vedl jednání s cílem uzavřít dobrovolnou dohodu v celém odvětví o omezení těžkých kovů v rýžových bílkovinových produktech.

Kromě své laboratorní práce je Adams také (neplaceným) výkonným ředitelem neziskového spotřebitelského wellness centra (CWC), organizace, která přesměrovává 100% svých darů na granty na programy, které učí děti a ženy, jak pěstovat vlastní jídlo nebo výrazně zlepšit jejich nutriřní hodnotu. Prostřednictvím neziskové CWC zahájil Adams také program Nutrition Rescue, program, který věnuje nezbytné vitamíny lidem v nouzi.

Na pozadí vědecké a softwarové technologie je Adams původním zakladatelem technologické společnosti e-mailových zpravodajů známých jako Arial Software. Díky svým technickým zkušenostem spojeným s láskou k přirozenému zdraví vyvinul Adams a nasadil systém pro správu obsahu, který v současné době řídí NaturalNews.com. Také vytvořil statistické algoritmy na vysoké úrovni, které slouží SCIENCE.naturalnews.com, což je obrovský výzkumný zdroj, který obsahuje více než 10 milionů vědeckých studií.

Každá nemoc je způsobena narůstající jedovatostí lidského organismu.

Úžasný: MUDr. Henry Bieler

 

 

NEJPOPULÁRNĚJŠÍ ČLÁNKY

100% REISHI - houba mládí a zdravé dlou h ověkosti - 3 UNIKÁTNÍ, BEZKONKURENČNÍ EXTRAKTY

31 důvodů proč se NENECHÁM OČKOVAT - izraelský rabín Chananya Weisman

Jak se přírodní cestou uzdravit z chronické Boreliózy, Chlamydiózy, EB virózy... Únavového syndromu

CORDYCEPS - silná imunita a nárůst energie

Překyselené tělo: začátek vážné nemoci

Tibetská houba, tibetské krystaly a kombucha - darování, prodej

Léčte záněty a ne Cholesterol, MUDr. Sircus

100% ČAGA ze Sibiře, nejvyšší množství účinných látek garantující Certifikát 

Mamografie způsobuje rakovinu prsu, MUDr. Ben Johnson, M.D., N.M.D., D.O.

Účinný lék na rakovinu plic na Kubě, proč ho mít nemůžeme? Leif Davenport

Artróza - kmenové buňky - Podvod!

Lékaři se sami uzdravili z Roztroušené sklerózy, prof. Jelinek, dr. Wahls

Jak se skutečně zdravě stravovat...

Nejúčinnější kloubní výživa, MUDr. Ladislav Šafránek

Proč průběžně a jak detoxikovat tělo

PROTINÁDOROVÝ účinek extraktů z REISHI a CORIOLUSU na úrovni klinických studií.

Žaloba na farmaceutické korporace, MUDr. Matthias Rath

Koloidní stříbro - účinné přírodní antibiotikum, hustoty koloidního stříbra, doporučené dávkování

 

Porovnání AMERICKÉ a RUSKÉ vakcíny na Covid -19, mechanismy účinků všech i připravovaných vakcín.

 

Zkušenosti klientů s Úspěšnou léčbou především boreliózy, chlamydiózy, únavového syndromu...

 

Odstranění rtuti, hliníku a dalších toxinů z těla, včetně prevence - MUDr. Dietrich Klinghardt

 

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

ZDE

Cílem správné medicíny je předcházení nemocí a prodloužení zdravé dlouhověkosti. Ideálem medicíny je odstranit mít potřebu lékaře.

MUDr. William J. Mayo

 

 

TŘI UNIKÁTNÍ EXTRAKTY

Z DUANWOOD RED REISHI

          EXTRAKT                 SPÓR

Nejsilnější extrakt z REISHI na českém trhu!!!100% spórový prášek z Duanwood Red Reishi!!!

 

TRITERPEN MAX

Extrakt s vysokým obsahem triterpenoidů. Více než 20 triterpenoidů%!

ZDE ROSTE NEJÚČINNĚJŠÍ REISHI

DUANWOOD RED REISHI

zdroj výše nejúčinnějších extraktů

Video z návštěvy Čechů u pěstitelů Duanwood Red Reishi v Číně, v horské oblasti Jiangshan

 

FAKTA O REISHI,

MYKOLOGIE, HISTORIE, PĚSTOVÁNÍ, ÚČINNÉ LÁTKY, JAK JE TO S JEJÍ KVALITOU?

 

 

 

 CORDYCEPS, EXTRA SILNÝ

NEJVYŠŠÍ GARANTOVANÉ MNOŽSTVÍ ÚČINNÝCH LÁTEK - CERTIFIKÁT COA

Nejsilnější Cordyceps na českém trhu!!!

100% Sibiřská Čaga
Betaglucan MaxCellHlíva ústřičná

 

    KURKUMIN            AŠVAGANDA

        extrakt                    extrakt

Betaglucan MaxCellNejsilnější Ašvaganda na Českém trhu

 

RDESNO             ANNONA

extrakt                  extrakt

Vysoce účinný extrakt z listů

 

Z ověřených dat vyplývá, že člověk, který covid prodělal, je třináckrát lépe chráněn, než člověk, který má dvě dávky vakcíny.

prof. Jiří Beran, 13.11.2021

prof. Jiří Beran, 15.11.2021

 

Rozhovor s MUDr. SOŇOU PEKOVOU - 8. červenec 2021

Na svobodném kanálu

+

Soňa Peková odpovídá na dotazy posluchačů - 27. října 2021 a nové vyjádření z 2. ledna 2022, protože "PFIZER" musí zveřejnit utajované dokumenty... + 15. ledna 2022

 

KUBEK 2009

 

DOKUMENT ČT 2

BYZNYS V BÍLÝCH PLÁŠTÍCH

DOKUMENT ČT 2

ŠKODLIVOST MOBILNÍCH SÍTÍ

KNIHA

NACISTICKÉ KOŘENY "BRUSELSKÉ EU"

 MUDr. Matthias Rath, Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki a August Kowalczyk

v češtině je možno knihu přečíst online zde

Co jste už vždycky chtěli vědět o ‘bruselské EU’ - Ale nikdo se neodvážil vám o tom říci!

 

             TEST

BARVOSLEPOSTI

 

JAREK NOHAVICA

ZADEK JAK ŽOK

A přece nakonec - ÚSPĚŠNÁ LÉČBA

 

 

ROK SI NIČÍME IMUNITU,

možná i proto je tolik nemocných, říká česká vědkyně, vedoucí týmu Centra buněčného a tkáňového inženýrství FN u sv. Anny...

doc. RNDr. Irena Koutná, Ph.D.

Aktualizovaný jmenný seznam sportovců zemřelých od 1.1.2021 do 30.4.2022 v souvislosti s "vakcinací"

DEAD (649)

   PATOLOG dr. Ryan Cole oprávněně VAROVAL

 

 

RENOMOVANÝ PATOLOG   dr. RYAN COLE - přednáška

ALARMUJÍCÍ EFEKT  covid (spike) injekcí (mRNA) na mozek, srdce, ledviny a ostatní orgány

  • Spousta lidí postrádá enzym, který rozkládá RNA
  • Naprosto porušujeme Norimberský kodex z roku 1947...

český dabing - 17:08

Lékařský summit, San Antonio, Texas, USA - 27.7.2021

 

AMERICA´S FRONTLINE DOCTORS

POSTAVIT SE NA ODPOR

 

FRONTLINE NEWS

 

 

ZAČNĚTE U SEBE

ZÁKLADEM ZDRAVÍ JE PREVENCE S NÁVRATEM K PŘÍRODĚ

Doporučuji:

každé ráno cca 30 minut před snídaní

vypít cca 4 dcl vlažné čisté pramenité vody s citrónem (můžete přidat až půl lžičky jedlé sody) a pro posílení imunity a energie můžete použít dvojitý extrakt (1-2 kapsle) z

  a nejdříve po 15 minutách:

případně nejen pro psychiku:

pro střevo kvalitní probiotika:

  • kysané zelí, které si sami jednoduše vyrobíte POUZE VY! Pozor na "BRUSELSKÉ" kysané zelí! S éčkama
 

 

VÁLEK U MORAVCE V OVM

10. dubna 2022

NEHORÁZNĚ LŽE

 

 

Fakta nepřestávají existovat tím, že se o nich nesmí hovořit. Pravda je dcerou času

 

 

 

 

Standardní verze