Výzkum: Příjem kravského mléka, riziko úmrtí a zlomenin u žen a mužů: 20ti letá kohortová studie (studie odhalující rizika)

Ing. Zdenek Rozehnal

Většina lidí věří, že je tato potravina zdravá. Celá desetiletí je konzumace mléka doporučována jako prevence velkého množství onemocnění. Jeho konzumace je doporučována především dětem a ženám. Po pravdě je mléko nutričně velmi bohaté, protože obsahuje mnoho vitamínů a minerálů.

Z tohoto důvodu nebyl problém přesvědčit lidi, aby mléko trvale zařadili do jídelníčku a experti pějí chválu nad zvyšováním jeho spotřeby.

Jaké jsou nové poznatky o přínosu mléka?

Realita je taková, že všechny přínosy konzumace mléka byly zpochybněné, když se na to podívali vědeckým okem experti.

Švédská studie zkoumala vztah mezi pitím mléka a úmrtími a zlomeninami

Této studie se zúčastnilo 61 433 žen (39-74 let na počátku 1987-90)  a 45 339 mužů (45-79 let na počátku roku 1997). Ženy vyplňovaly druhý dotazník o konzumaci vybraných potravin ještě v roce 1997. Všchni zúčastnění měli za úkol vyplňovat dotazníky s odpovědí, jak často a kolik porcí mléka a mléčných výrobků zkonzumovali v průběhu dne a za jeden týden.

Jedna porce mléka představovala 200 ml, což je cca jedna sklenice. Délka studie byla 20 let u žen a 11 roků u mužů.

Výsledky

U žen byla zaznamenaná souvislost mezi příjmem mléka a úmrtností. Z pozorování vyplynulo, že čím víc mléka pily, tím se zvyšovala pravděpodonost předčasného úmrtí. Stejně tak se odhalila spojitost se zlomeninami, především v oblasti kyčelních kloubů.

Během sledování, což bylo průměrně 20,1 roku zemřelo 15 541 žen a 17 252 žen mělo zlomeniny, z nichž 4259 mělo zlomeninu kyčle. U mužů s průměrným sledováním 11,2 let 10 112 mužů zemřelo a 5066 mělo zlomeninu s 1166 případy zlomeniny kyčle. U žen, které pily 3 a více sklenic mléka denně ve srovnání s ženami, které pily méně než jednu sklenici denně byla míra úmrtnosti 1,93, tedy skoro dvojnásobná.

Jaké množství mléka představuje problém?

U žen, které pily 3 a více sklenic denně, byla dvojnásobně vyšší pravděpodonost úmrtí (po dobu studie), oproti ženám, které pily jenom jednu sklenici denně. Nicméně i ta jedna sklenice denně výrazně zvýšila riziko rozvoje rakoviny a kardiovaskulárních onemocnění.

Výsledky mužů se zásadně neodlišovaly. U mužů se zvyšovalo procento úmrtnosti v případě, že pili větší množství mléka. Nutno poznamenat, že u žen byly poznatky o mnoho horší.

Autoři studie došli k závěru, že u obou pohlaví vzniká vyšší pravděpodobnost vzniku zlomenin a i vyšší riziko předčasného úmrtí v případě většího příjmu mléka.

Tyto výsledky zpochybňují téměř všechny doporučení, týkajících se pití kravského mléka.

Které složky v mléku jsou nejproblemovější?

Vysoké koncentrace laktózy a galaktózy mohou vysvětlovat, proč má mléko nepříznivý vliv na lidské tělo. Tyto dvě látky totiž způsobují oxidační stres a chronické záněty, které jsou ve skutečnosti patogenní mechanismy spouštějící kardiovaskulární onemocnění a rakovinu.

U zvířat má konzumace galaktózy efekt podobný stárnutí - neurodegeneraci, pokles funkčnosti imunitního systému a změny v procesech genové transkripce.

Existují mléčné výrobky s pozitivním vlivem na zdraví?

Když švédští vědci porovnali vliv mléka s ostatními mléčnými výrobky, neshledali žádné negativní spojitosti.

Naopak příjem fermentovaných (kvašených) mléčných výrobků, jako jsou jogurty, zkysané mléko a kefíry se spojují se snížením rizika zlomenin, rizika předčasného úmrtí, snižují riziko srdečního infarktu a podporují snížení inzulínové rezistence.

Závěr studie

Vysoký příjem kravského mléka u obou pohlaví je spojen s vyšší úmrtností a zlomeninami a s vyššími úrovněmi oxidačního stresu a zánětlivých biomarkerů. Tento vzorec nebyl pozorován s vysokým příjmem fermentovaných mléčných výrobků.

Zdroj: https://www.bmj.com/content/349/bmj.g6015

Jak se zdravě stravovat, aneb zásadní část cesty k uzdravení

Ing.Zdeněk Rozehnal

Ke správné odpovědi se dopracujeme, když budeme vycházet z toho, jak potravu trávíme. Lidské tělo je v současnosti uzpůsobeno především na veganskou stravu. K tomu umíme sice trávit i bílkovny z masa, ale pomalu, tudíž maso bychom měli konzumovat přiměřeně. Ideálně jej jedli předci a to jednou týdně. Ostatní dny bychom měli jíst pouze kombinaci správně upravených obilovin a k tomu trochu luštěnin a tepelně upravenou zeleninu.

Příkladem může být zeleninová polévka nebo kaše se zeleninou na snídani, na oběd karbanátek z čočky a rýže s dušenou zeleninou a na večeři nudle nebo obilná placka s pomazánkou z cizrny.

Syrová versus tepelně upravená zelenina

Syrová zelenina ve větším množství není vhodná, protože zažívací trakt nám neumožňuje její bezproblémové strávení. Jediná slinivka může částečně pomoci, ale tato rozložením zeleniny je značně zatížená. Přesto ji nerozloží úplně a ta může v další části střeva podporovat plísně. Takže syrovou zeleninu velmi málo, ale hlavně kvůli vitamínu C. Výhodou tepelně upravené zeleniny je ta skutečnost, že z ní získáme až o 60% více živin, vitamínů rozpustných v tuku, včetně minerálů, protože tuto upravenou zeleninu umí lidský organismus lépe zpracovat.

Ale je zde jedna záludnost

Ta spočívá v tom, že tepelně upravenou zeleninu musíme sníst ihned po úpravě, protože je zásadotvorná. Jakmile chladne, stává se postupně kyselinotvornou. Pokud se chceme uzdravit... neskladovat a následně neohřívat tepelně upravenou zeleninu. Nicméně se to týká všech tepelně upravených potravin.

Živočišná bílkovina

Zde je více problémů. Za prvé živočišná bílkovina je startovací článek rakoviny, přičemž v tomto ohledu je nejhorší z živočišných bílkovin kasein. Proto bychom měli mléko a veškeré jeho produkty co nejvíce vyřadit ze stravy, což už publikovali experti z Harwardu v roce 2011.

Navíc je skutečností, že trávící enzymy na zpracování této bílkoviny ztrácíme přibližně ve svých 2 letech. Proto při konzumaci zatěžujeme střeva a mléko navíc zahleňuje. V případě imunitních problémů může mléčná bílkovina způsobit viditelné problémy. V současnosti se to již týká i kojenců. Pokud má dítě ekzém, je atopické, většinou postačuje, aby kojící matka vyřadila ze stravy mléčné výrobky, a stav dítěte se zlepší. Problém nevyřeší ani zakysaný produkt, protože v něm se sníží cukr, ale kasein zůstává.

To je ten hlavní problém:

KASEIN

Maso a mléko

Maso patří mezi 3 složky, které nejvíce zakyselují lidské tělo. Patří sem dále cukr a alkohol. Vemte na vědomí, že zásadité tělo Vás ochrání z více než 90% od chronických onemocnění. Takže pokud pravidelně konzumujete mléčné výrobky a maso je nejlepší občas provést očistu vysazením těchto potravin na 6 týdnů. V případě Vašeho "zdravějšího" jídelníčku zařaďte pro očistu těla pouze rýži, z části nejlépe celozrnou na 2-3 dny a následně vynechte ze své stravy tuk po dobu 10 dnů. V obou případech byste se následně měli cítit lépe. Při očistě je zásadní vyřadit pečivo.

Když detoxikujeme tělo, tak nejvíce využíváme játra. V některých případech je vhodnější před očistou tento orgán posílit.

Pečivo

Zde je velký problém - lepek versus střevo. Nejen díky němu vzniká velké množství látek, které nezpracujeme, ty ve střevech zahnívají a kvasí a tím poškozujeme jejich sliznice a následně může vzniknout chronický zánět. Je nutné si uvědomit, že v tenkém střevě vzniká až 60% imunity a jeho slizince chrání krev, aby do ní nevnikly molekuly bílkovin, toxiny a patogeny, které se v oslabeném střevu přemnoží. Například taková kandida při přemnožení je schopna prorůst sliznicí střeva a metabolizovat do krve. V poškozeném střevě dochází  k poklesu tvorby imunitních buněk a následně k poklesu imunity... A na zdravotní problém máme zaděláno. V ochraně tenkého střeva sehrává důležitou roli kyselina listová (vitamín B6). Pochopitelně, ale především správná strava.

Střevo v současnosti většinou značně zatěžujeme neúměrným množstvím pečiva. Dříve se pečivo nekonzumovalo tak často. Navíc problém zesiluje technologie jeho výroby, včetně používání starého pečiva do výroby nového. Přitom se v minulosti z mouky dělaly hlavně kaše.

Problémy lidí začaly tím, že se začalo péct pečivo z bílé mouky. Při pečení se totiž zapeče kolem lepku škrob. Výsledkem je, že se lepek v žaludku nestráví, pokračuje do střeva a tam škodí. V tomto případě nehraje roli jestli je pečivo celozrné, bíle nebo kváskové. Zásadní je četnost jeho konzumace.

Správná konzumace obilovin

Obiloviny maj velkou výhodu a to je obsah složitých cukrů, v zažívání se postupně mění na jednoduché a vyživují nervový systém. Jednoznačnou výhodou je, že se složité cukry dostávají do krve pomalu a tím se minimálně vychyluje hladina cukru v krvi. Zásobování nervové soustavy sacharidy je plynulé.

Oproti tomu kunzumace sladkostí a bílého pečiva způsobuje velké výkyvy v hladině cukru v krvi. Tento stav také velmi zatěžuje náš nervový systém a pochopitelně i slinivku.

Strava má ohromný vliv na naše zdraví. Mnho lidí se správnou stravou vyléčilo z vážných nemocí, včetně nádorových. Strava má prioritní roli i v prevenci.

Celý článek

Co Vám utajují česká média - Nová pravidla Harvardu...

 
Ing. Zdeněk Rozehnal
 

V úvodu "Nových pravidel..." experti Harvardu uvádějí, že Američané jsou nejbohatějším národem na světě, ale jsou zároveň nejotylejším a nejnemocnějším. Dále uvádějí, že již nejsou pod vlivem mlékárenské lobby a proto mohou poprvé vydat skutečně správna pravidla stravování. Co třeba hlásají česká média? Chválí, že roste spotřeba mléčných výrobků, ale o souvislosti s růstem rakoviny prsu a prostaty ani slovo.

Typickým příkladem je pravidelný čtvrteční pořad novinářky Jílkové, odvysílaný v březnu 2017 -  O zdravé stravě, kde třeba neprobrala škodlivost živočišných bílkovin - mléčných výrobků, masa, což ale měla ve scénáři. Vím o tom, protože jsem byl do tohoto pořadu pozván, kde perlila zpěvačka Kratochvílová.

Naopak rakovinotvorné potraviny byly vychvalovány...

Toto je realita

Harvard, červen 2011 - Healthy Eating Plate

Experti z Harvardu doporučují vyřadit z jídelníčku mléčné výrobky s tím, že k získávání vápníku pro lidský organismus je mnohem vhodnější například zelenina jako je kapusta, brokolice nebo květák, dále například ze sojového mléka nebo luštěnin a ořechů.

Odborníci z Harvard School of Public Health uveřejnili v roce 2011 nové nutriční doporučení ve formě tzv.talíře zdravého jedení, které bylo určeno americkému ministerstvu zemědělství a dalším odborníkům. Univerzita touto novou směrnicí nahradila překonanou a zavádějící potravinovou pyramidu. Tato nová "pyramida" shrnuje nejlepší dietní informace, které jsou dnes k dispozici a nejsou vytesané do kamene, protože vědci nepochybně objeví v následujících letech nové informace  pro zdravé stravování.

Doporučení:

  • 50% zelenina a ovoce (nepočítat do toho brambory), omezeně brambory, protože mají negativní dopad na hladinu cukru v krvi (mají vysoký glykemický index)
  • 25% celozrná strava, nižší vliv na hladinu krevního cukru a inzulínu oproti rafinovaným obilovinám
  • 25% protein - bílé maso, fazole a ořechy, přičemž omezte červené maso a vyhněte se zpracovanému jako je například slanina a klobásy
  • používejte zdravé rostlinné oleje a vyhýbejte se částečně hydrogenovaným olejům, které obsahují nezdravé trans-tuky. Pijte vodu, kávu nebo čaj. Vyhýbejte se sladkým nápojům, vyřaďte - omezte mléko a mléčné výrobky - jedna až dvě porce denně jen pokud si to přejete a omezte džusy - maximálně malá sklenice denně
  • s nízkým obsahem tuku neznamená zdravé

Výzkum MUDr. Campbella - a znovu KASEIN

Doktor Campbell objevil, že rakovina se může zapnout a vypnout změnou obsahu živočišných bílkovin v potravě. Můžeme vlastně zapnout a vypnout rakovinu buď přidáním bílkovin nebo jejich odebráním. Také bylo objeveno, že kasein (sýrovina), nejčastější bílkovina v mléčných výrobcích byla největší podporovatel rakoviny ze všech. Naopak když byla zvířata krmena 20% rostlinných bílkovin, tak u žádného se rakovina nevyvinula navzdory přítomnosti karcinogenu. Rakovina byla spuštěna jen v souvislosti s živočišnou bílkovinou, přičemž v dalším experimentu se zjistilo, že bez ohledu na to kolik karcinogenů vstoupí do těla. Rozvoj rakoviny byl naprosto závislý na množství konzumované živočišné bílkoviny.

Jinými slovy konzumace živočišných proteinů nás dělá více náchylnými k rakovině

Každopádně máte možnost volby

Více:

 

OVĚŘENÉ EXTRAKTY S CERTIFIKÁTY - SUPERIONHERBS

.

NOVINKA - Ostropestřec mariánský, extrakt - fytosomální Silybin

NOVINKA - Ostropestřec mariánský, extrakt - fytosomální Silybin
Silybin Phytosome® – silibinin s vysokou vstřebatelností - novinka na ochranu a regeneraci jater Jaterní buňky odstraňují mj. z krve trávicího ústrojí baktérie, viry a jiné patogeny. Zdravá játra do...

Reishi

Reishi
Reishi (čínsky Ling Zhi) a její užívání, uvádějí staré čínské spisy z doby už před více než 2 400 lety. Tato vzácná houba je také nazývaná latinsky Ganoderma lucidum, v překladu "božská houba...

Cordyceps

Cordyceps
Cordyceps je velice specifická cizopasná houba, která roste od nepaměti pouze v horských oblastech Číny a Tibetu. Pro své specifické účinky je v čínské medicíně především Cordyceps sinensis používán...

Sibiřská Čaga

Sibiřská Čaga
Čaga, dřevokazná houba se živí šťávami stromů, především z břízy, jilmu, jeřabiny, jasanu, ale nejvyšší léčivé účinky má houba Čaga rostoucí na břízách. Ideální sběr je na podzim a na jaře, kdy má...

Hericium

Hericium
Hericium je poměrně vzácná houba, která svým tvarem připomíná mořský korál. Roste paraziticky především na tvrdém dřevě dubů a buků, přičemž roste zejména v jihovýchodní Asii. Na našem území ji...

Coriolus

Coriolus
Coriolus nebo-li čínsky YunzhiYunzhi je druhem dřevokazné houby, která je již celá staletí využívá v tradiční čínské medicíně. V angličtině nazývá turkey tail což znamená – krocaní ocas, který...

Shiitake

Shiitake
Shiitake (lat. Lentinus edodes), česky Houževnatec jedlý je uznávaný přírodní prostředek jako Reishi, Cordyceps, Hericium a Sibiřská Čaga. Jejími hlavními aktivními komponenty jsou polysacharidy...

Hlíva ústřičná

Hlíva ústřičná
V posledních desetiletích se základní výzkum věnuje daleko podrobněji než kdykoli jindy komlexnějšímu složení a biologickým účinkům hlívy ústřičné a jejím jednotlivým složkám. Na základě výsledků...

BetaGlukan Maxcell

BetaGlukan Maxcell
Beta glukany 1,3/1,6D jsou přírodní polysacharidy nacházející se také v buněčných stěnách kvasinek rodu Saccharomyces cerevisiae a všech medicinálních hub. Obsaženýé beta-glukany jsou získávány...

Agaricus

Agaricus
Agaricus blazei Murill, česky žampion brazilský Agaricus blazei Murrill je jedlá brazilská houba s nízkým obsahem kalorií a velkým množství živin. Pochází z malé brazilské vesnice jménem Piedade...

C-Max komplex s quercetinem

C-Max komplex s quercetinem
Synergická kombinace extraktu z plodů ze stromu Camu Camu a quercetinu s maximální vstřebatelností vitamínu C. Camu Camu Camu Camu je nízký malý strom rostoucí divoce podél řek v oblastech...

Ašvaganda

Ašvaganda
(Ashwagandhá – witánie snodárná – witánie uspávající – Withania somnifera) je polokeř, který dorůstá do výšky 1 - 1,5 metru. Původem je ze severozápadní Indie. Roste také v severní Africe a na...

Kurkumin (fytosomální)

Kurkumin (fytosomální)
Kurkumin a trávicí systém Pokud bychom měli vyjmenovat pouze jedinou oblast, která v současnosti vyžaduje největší pozornost, pak by to určitě byl nemocný trávicí systém. Tato „vstupní brána k našemu...

Rdesno - He shou wu

Rdesno - He shou wu
Che-šou-wu (He Shou Wu) je v asijské bylinné medicíně jednou z nejpopulárnějších a nejvíce ceněných posilujících bylin. He-šou-wu je zpracovaná kořenová hlíza rostliny Polygonum multiflorum (rdesno...

Graviola - Annona

Graviola - Annona
Extrakt z listí ze stromu Graviola - přirozený zabiják rakovinových buněk – 10.000 krát silnější než chemoterapie A proč to nevíme? Je to proto, protože určité velké korporace chtějí dostat zpět...

Maca

Maca
Maca, přezdívaná jako peruánský ženšen nebo peruánská viagra roste v jihoamerických Andách, vyskytuje se ve výškách kolem 4000 metrů n.m. a odolává až mrazům -20°C, stejně jako žáru slunce. Vzhledem...

Chitomax

Chitomax
Princip působení Chitomaxu: Je známo, že viskózní vláknina a zejména chitosan působí na metabolismus tuků, snižuje vstřebávání cholesterolu ze stravy a váže se na žlučové kyseliny, a tím snižuje...

Fenuprim

Fenuprim
chitomax + bylinky + kyselina alfalipoová FENUPRIM – jedinečná kombinace pěti přírodních látek, synergicky působících, která vám může pomoci při formování vaší postavy. Pro většinu lidí jsou právě...

Dračí krev

Dračí krev
Dračí krev – Dragons blood Když se v amazonské džungly někdo poraní, škrábne nebo je pokousán hmyzem, někdy můžete vidět jak mačetou sekne do jednoho druhu stromu a temně rudou pryskyřici si kápne do...

Danshen Q10 cardio

Danshen Q10 cardio
Danshen Q10 cardio Synergická kombinace extraktů a mikroživin pro normální funkci srdce. Kombinace extraktu z kořene Danshen, koenzymu Q10, vitamínu E a thiaminu je synergická kombinace – působení...

Saffron

Saffron
Saffron – Brain and Neuro balancer Přírodní doplněk stravy určený ke zmírnění stresu, zlepšení nálady a zvýšení pocitu pohody. Obsahuje unikátní synergicky působící kombinaci patentovaného extraktu...

 

 

  Rok si ničíme IMUNITU, možná i proto je tolik nemocných, říká česká vědkyně.

Lidé musí převzít zodpovědnost sami za sebe a ne slepě věřit jen v očkování, které, ať je to myšleno sebelépe, není samospásné.“

U lidí s vysokým BMI (35+) nefunguje očkování! To povrzuje i italská studie. Velká vrstva tukové tkáně limituje imunitu.

doc. RNDr. Irena Koutná, Ph.D.

Drtivá většina pacientů v kritickém stavu je  obézní.

Prof. MUDr. Pavel Ševčík, CSc.

Každá nemoc je způsobena narůstající jedovatostí lidského organismu.

Více úžasný:

MUDr. Henry Bieler

 

 

NEJPOPULÁRNĚJŠÍ  ČLÁNKY

Jak se uzdravit z chronické Boreliózy, Chlamydiózy... Únavového syndromu

Tibetská houba, tibetské krystaly a kombucha - darování, prodej

100% REISHI - houba mládí a zdravé dlou h ověkosti

 

31 důvodů proč se NENECHÁM OČKOVAT - izraelský rabín

CORDYCEPS - silná imunita a nárust energie

Překyselené tělo: začátek vážné nemoci

Léčte záněty a ne Cholesterol, MUDr. Sircus

100% ČAGA ze Sibiře

s Certifikátem účinných látek

 

Protichůdné zprávy o Mamografu - PROČ?

Klouby - Artróza - kmenové buňky - Podvod!

Účinný lék na rakovinu plic na Kubě, proč ho mít nemůžeme?

Lékaři se uzdravili z Roztroušené sklerózy

Jak se skutečně zdravě stravovat...

Proč průběžně a jak detoxikovat tělo

Úspěšná léčba cukrovky 2.typu úpravou stravy - film odvysílaný na BBC 2

Sandřina  Ú sp ěšná léčba ra koviny

- osobní příběh

 

Žaloba na farmaceutické korporace, MUDr. Matthias Rath

Zkušenosti s Úspěšnou léčbou boreliózy, chlamydiózy, únavového syndromu a dalších koinfekcí

 

Koloidní stříbro - účinné přírodní antibiotikum, hustoty koloidního stříbra, doporučené dávkování

 

Lék Isoprinosine a jeho možnosti v PREVENCI a LÉČBĚ Covidu-19 - prof. MUDr. Jiří Beran CSc.

 

Porovnání AMERICKÉ a RUSKÉ vakcíny na Covid -19, mechanismy účinků všech i připravovaných vakcín.

KOHO (NE)OČKOVAT!

Antonín Baudyš: „Jsme v TICHÉ VÁLCE, připravené ELITAMI a USA."

 

PUBLIKOVANÁ VIDEA  ZDE

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY  ZDE

 

ZAČNĚTE U SEBE

ZÁKLADEM ZDRAVÍ JE PREVENCE A NÁVRAT K PŘÍRODĚ

Doporučuji:

každé ráno cca 30 minut před snídaní

vypít cca 4 dcl vlažné čisté pramenité vody s citrónem (můžete přidat až půl lžičky jedlé sody) a pro posílení imunity a energie můžete použít dvojitý extrakt (1-2 kapsle) z

  a nejdříve po 15 minutách:

případně nejen pro psychiku:

pro střevo kvalitní probiotika:

  • kysané zelí, které si sami jednoduše vyrobíte POUZE VY! Pozor na "BRUSELSKÉ" kysané zelí! S éčkama

___________________________________________________

Předpokládané trendy v užívání vitamínů a dalších doplňků stravy v roce 2021 ZDE

 

Cílem správné medicíny je předcházení nemocí a prodloužení zdravé dlouhověkosti. Ideálem medicíny je odstranit mít potřebu lékaře.

MUDr. William J. Mayo

 

PROČ SE ŠMEJDŮM STÁLE DAŘÍ

Dvě třetiny lidí mají sklon k poslušnosti a vedou nás charismatičtí psychopati.

Psychopat v politice se dokáže prolhat, vzrušuje ho moc.

psychiatr Radkin Honzák

/a také třeba ten v červené mikině objednává pro policii vodní děla za 105 mil. korun a touží po šikaně lidí a po GULAZÍCH/

Právě ty dvě třetiny lidí nepřímo rozhodují svým chováním o lockdownech...

 

KLINICKÉ TESTY LÉKŮ - PODVOD

DOKUMENT ČT 2

BYZNYS V BÍLÝCH PLÁŠTÍCH

VZKAZ PRO SVOBODU A NADĚJI - Robert F. Kennedy, Jr. (CZ titulky)

Robert F. Kennedy, Jr. vzkazuje lidem - tohle je boj o naše základní práva, naši demokracii a svobodu

 

 

TŘI UNIKÁTNÍ EXTRAKTY

Z DUANWOOD RED REISHI

          EXTRAKT                 SPÓR

Nejsilnější extrakt z REISHI na českém trhu!!!100% spórový prášek z Duanwood Red Reishi!!!

 

TRITERPEN MAX

Extrakt s vysokým obsahem triterpenoidů. Více než 20 triterpenoidů%!

ZDE ROSTE NEJÚČINNĚJŠÍ REISHI

DUANWOOD RED REISHI

zdroj výše nejúčinnějších extraktů

Video z návštěvy Čechů u pěstitelů Duanwood Red Reishi v Číně, v horské oblasti Jiangshan

 

FAKTA O REISHI,

MYKOLOGIE, HISTORIE, PĚSTOVÁNÍ, ÚČINNÉ LÁTKY, JAK JE TO S JEJÍ KVALITOU?

 

 

 

 CORDYCEPS, EXTRA SILNÝ

NEJVYŠŠÍ MNOŽSTVÍ ÚČINNÝCH LÁTEK

Nejsilnější Cordyceps na českém trhu!!!

100% Sibiřská Čaga
Betaglucan MaxCellHlíva ústřičná

 

 

MUDr. Ludmila Eleková: Vakcíny brzdí vývoj. Dříve děti mluvily souvisle od 2 let a dnes? Katastrofa! (1:58:35)

DOKUMENT ČT 2

ŠKODLIVOST MOBILNÍCH SÍTÍ

KNIHA

NACISTICKÉ KOŘENY "BRUSELSKÉ EU"

 MUDr. Matthias Rath, Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki a August Kowalczyk

v češtině je možno knihu přečíst online zde

Co jste už vždycky chtěli vědět o ‘bruselské EU’ - Ale nikdo se neodvážil vám o tom říci!

 

 

JAREK NOHAVICA

ZADEK JAK ŽOK

A přece nakonec - ÚSPĚŠNÁ LÉČBA

 

Jak platné v roce 2020 - 2021

 

PROTESTSONG

V DLOUHÉM ZATMĚNÍ

Ilona Czáková, Roman Horký a KAMELOT

(Oficiální videoklip - Premiéra: 1. 12. 2020)

Do této písně jsme vložili naše srdce a nevymyté mozky

SVĚT SE ZBLÁZNIL, DRŽME SE

NOVÁ KNIHA

dotisk 19.4.2021

  

MUDr. Jan Hnízdil...

Přes zdánlivě vtipný název i ilustraci na obálce knihy rozhodně o žádnou legraci nejde. Autoři nás nejdříve seznámí obecně s pojmem psychopat a pak už velmi detailně rozebírají pány Klause, Zemana a Babiše a pečlivě zdůvodňují, proč právě na ně se toto označení, či spíše diagnóza, vztahuje. Hojně při tom používají citace renomovaných vědců, psychiatrů a psychologů : Fromma, Bradshawa, Rohra, Koukolíka, Honzáka a mnohých dalších.

Kniha se taky pokouší pochopit, proč tito lidé mají tak velký vliv na lidi - voliče a proč se jim společnost tak neúspěšně brání, nebo spíš nebrání. Autoři se v závěru pokoušejí najít i nějaká řešení, ale že to nebude jednoduché je jasné nejen jim, ale i čtenáři.

Poselstvím knihy pak je jednoznačně umět poznat zlo ve společnosti, nepodlehnout mu, a hlavně nerezignovat.

Držme si palce!